renda pa realno je super, ali ja imam isti "problem" ko i on, dok mi je sve dostupno na klik ne znam ni sam kaj bi, poskidam sve i na kraju ne odigram nista, tak da ga kuzim. Ko Netflix, skrolas dva sata i pustis 10 filmova, svakog gledas 15 min i na kraju ugasis sve.
Realno nije super. Teoretski je super, realno nije. Nemres ti odigrati 4 igre mjesecno za 10 ojra i to njihove 1st party igre. Valjda je Phil Spencer mislil da nitko nis ne dela nit ne spava, nek samo igra. A 4 AA il AAA igre za mjesec dana je jako veliki gubitak novaca za developere.
Flipper Game Pass JE super za veliku većinu Xbox vlasnika. S obzirom što sve dolazi i koliko košta - ne da je super, genijalan je. Nije super za MS.
Bio bi genijalan da igras po cijele dane i to 25 dana u tjednu. Nemres ni odigrat 4 AA il AAA mjesecno i da doma se debljas. Rekoh, nije dobar za developere. GP je problem jer je promijenio percepciju o tome kako bi se igre trebale vrednovati.
ThomasAAnderson To je nešto što bilo tko s mrvicom mozga vidi već godinama i uostalom ukazivalo se na to puno puta. Ono što će se u međuvremenu dogoditi dok dođe do tih promjena je još niz brutalnih otpuštanja, ukidanja studija i otkazivanja igri, samo nastavak trendova iz prijašnjih godina. I kad dođe konačno do promjena s kojima će na kraju Microsoft biti zadovoljan iza će ostati jedna ogromna pustoš, hrpetina neiskorištenih prilika i projekata i skupa budućnost s siromašnijom ponudom.
Naravno da je los. Ko god je tvrdio tako bio je sasut drvljem i kamenjem. Znao sam odma otpocetka da to nece biti dobro za kupnju igara i same developere. Jer treba pumpat sadržaj i filat Gamepass time da se odrzi barem broj pretplatnika, a s vremenom bi opadala kvaliteta igara i to mnogostruko. I ljudi bi bili zadovoljni prosjekom na kraju. Pretplata nikako, ama bas nikako nebi smjela biti PRIMARAN nacin za igrati igre.