Tuhy 3 frenda mi šalju isto u roku 3 minute… dok sam igro Forzu 😁😁 Ma toooo mi reci, samo davaj takve bombe. Milina kako ću ga rokat, mijebenalina
Garrus_V Ne zelim biti hejter, ali ovo je bas bezveze. GeOW1 vec ima remaster i moze se dobro igrati i danas. Osobno bih vise volio da su najavili kolekciju s originalnim remasterom jedinice i novim remasterima dvojke i trojke. GeOW 2 je bas lose ostario graficki, ali se moze solidno igrati.
escoban Garrus_V Prepostavljam da imaju sve remastere vec gotove i drze ih na cekanju, prije ili kasnije ce svi doci.
Zero Garrus_V Vjerojatno će milkati postupno, prvo ovo pa remaster dvojke i trojke i možda tek onda kolekcija u obliku nekog bundlea.
ZigguratVertigo Owners of Gears of War: Ultimate Edition receive a free upgrade to Gears of War: Reloaded
DarkPunisher Bas si mislim, kako je MS puknuo Oblivion i Gearse iz vedra neba praktički, šta kuhaju za showcase? Jer navedene igre nikako nisu mala stvar, moglo bi bit svega 🙂
prayer DarkPunisher Ja se toplo nadam da bude Fallout New Vegas. U UE5 bi ovo moglo biti bomba pogotovo ako ubace još neke QoL elemente