• Gaming Vijesti
  • Najavljen je novi remaster originalnog Gears of Wara, po prvi put uopće stiže na PlayStation

Pročitaj na portalu
Članak

Najavljen je novi remaster originalnog Gears of Wara, po prvi put uopće stiže na PlayStation

Najavljen je Gears of War: Reloaded, drugi po redu remaster originalnog Gears of Wara koji će, kažu iz Microsofta, slaviti ovaj serijal kako mu i priliči, a jedan dio te proslave bit će i konačan dolazak na konkurentsku platformu gdje će ga konačno moći zaigrati i PlayStation igrači.

FFA je promijenio naslov Najavljen je novi remaster originalnog Gears of Wara, po prvi put uopće stiže na PlayStation.

Flipper bas idem stavit…auuu al cemo co-opirat poslje ljeta uff

• Uređivano

3 frenda mi šalju isto u roku 3 minute… dok sam igro Forzu 😁😁

Ma toooo mi reci, samo davaj takve bombe.

Milina kako ću ga rokat, mijebenalina

Opa jedina starijaXbox exluziva koja me zanimala moze 🙌🙌🙌

• prayer

•  
    •  
    •  

Cross-play and cross-progression across all platforms

E ovako se to radi!

A ček, to je samo jedinica?

Giphy - Hannibal Buress Whack GIF

Ne zelim biti hejter, ali ovo je bas bezveze. GeOW1 vec ima remaster i moze se dobro igrati i danas. Osobno bih vise volio da su najavili kolekciju s originalnim remasterom jedinice i novim remasterima dvojke i trojke. GeOW 2 je bas lose ostario graficki, ali se moze solidno igrati.

Garrus_V Prepostavljam da imaju sve remastere vec gotove i drze ih na cekanju, prije ili kasnije ce svi doci.

Owners of Gears of War: Ultimate Edition receive a free upgrade to Gears of War: Reloaded

Giphy - gears of war wow GIF by Xbox

Garrus_V Vjerojatno će milkati postupno, prvo ovo pa remaster dvojke i trojke i možda tek onda kolekcija u obliku nekog bundlea.

Uskoro i Halo najava!

PS5 najkompletnija konzola na svijetu!

Nedavno presao Gears remaster 😪

Microsoft spašava generaciju i pomaže ps5 igraćima da opravdaju kupovinu konzole.

Ispucao Sony svoje remastere pa sad prima od Xboxa.

• prayer

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

maverick

Pro vlasnici napokon mogu opravdati kupnju zahvaljujući Xbox-u 😎

Bas si mislim, kako je MS puknuo Oblivion i Gearse iz vedra neba praktički, šta kuhaju za showcase?

Jer navedene igre nikako nisu mala stvar, moglo bi bit svega 🙂

DarkPunisher

Ja se toplo nadam da bude Fallout New Vegas. U UE5 bi ovo moglo biti bomba pogotovo ako ubace još neke QoL elemente