• Gaming Vijesti
  • Take-Two još jednom potvrdio – GTA 6 izlazi u jesen ove godine

Predvidam odgodu za Q1 2026, i sam sef je rekao da postoji sansa…

Glupa stvar je to da se sad svi boje izbacit igru na jesen ove godine zbog GTA a igra ni nece van na kraju ove god jbt 😃

DarkPunisher sad svi boje izbacit igru na jesen ove godine zbog GTA a igra ni nece van na kraju ove god jbt

Pa kaj budu onda čekali da prvo GTA6 izađe da mogu svoju igru izbacit koju su završili još ranije, ustvari kad su počele curit neslužbene informacije o mogućem izlasku GTA6. Oni su onda još više na tankim živcima nek tvorci GTA6😀

Kak je bilo sa najavom GTA5 jel se sjećaš možda? Ja neznam jel se tak najavljival ko 8 svjetsko čudo.

Šalu na stranu.

"Gameri su posložili i složili certifikat ultra kvalitete i ponude" GTA serijalu. Time smo zadali tešku muku "rokstarcima"😀

jer oni kažu: Ne izbacuj igru dok im god vilice ne budu do poda.

U želji za igrom jezik već isplažen i slina curi u potocima ko nekom cuceku.

JoelDrake danas bas procito da je RDR2 prodan u 70 milja a mi nemamo 60fpsa na konzolama, sramota.

Take Two decades to finish GTA6.

Bas me zanima hoće li nadmašiti on sto je Cyberpunk sad, ne u prodaji, jer to hoce sigurno, nego u kvaliteti, priči i igri

chono bome nema, nije mu cak ni blizu.

chono strongly disagree. W3 je dobar, ali mi nije palo na pamet igrati ga opet, ali to je personalno, ja sam vise fan futuristickih igara, iako je Witcher top, nije blizu cyberpunku po prici i slobodi igre, a ove kaubojske ne bih ni upalio, wvaka cast svakome, nije moj đir nikako

somethingwrong i mislio sam da iznosimo misljenja. Meni cp77 nema ni jedan snazan quest kao w3, niti ima upecatljive likove i setting. Sto se tice GTA dijelim misljenje sa @solidmerlin , uvijek mi je bio razbibriga gdje sam prosao pricu i nikada se kasnije nisam vratio igri. Osim jednoj. San Andreas, jer je bio u pravo vrijeme dok smo bili klinci

Biti ću neutralan. U RDR2 i CP2077 likovi, priča i atmosfera su mi fenomenalni.

Nema mi bolje ni lošije. Obje odlične po tom pitanju.

• RDR2 - 9/10
        • Witcher 3 - 9/10
        • CP77 - 8/10

RDR mi ima najbolji svijet i tematiku, W3 najbolji narativ a CP im parira atmosferom.