• Gaming Vijesti
  • CD Projekt je znao da će Ciri kao glavni lik u Witcheru 4 izazvati kontroverze, ali pravda svoju odluku

Ja sam osobno razočaran izborom lika koji ni malo mi djeluje obećavajuće jednostavno bojim se da to neće biti to i da ću preskočiti igru 😭

Prelijep je Svijet Witchera.

Geralt će svakako ostaviti prazninu u budućim serijalima, ali zaslužio je u penziju. Dobio je u igrama najbolji završetak koji je mogao dobiti i neka ga. Prčiti Yennefer i piti vino na najljepšoj periferiji Toussainta ne može svako.

Ciri s druge strane čeka pakao. Surov Svijet Andrejove kreacije sa prelijepim novim lokacijama, čudovištima, misterijima i preprekama koje ćemo skupa morati osvojiti.

I uživat će se u svakom momentu.

Ciri kao protagonist je nešto što fanovi priželjkuju od najave da je trojka kraj serijala.

Ja bi rekao da ako i je kontroverzno to je samo zbog trenutne situacije oko wokea.

Da je trailer izašao npr. 2013. nitko ne bi zucnuo protiv Ciri.

wooddiebone

Ovo nema veze s wokom, jednostavno mi za ovu igru ne ide ženski lik jer to nije to .

Znam da će se sada naći par ljudi koji će namjerno udarati paralelu ali na njihovu sramotu .

Npr. Da usporedim da stave muški lik u TR serijal tvrdio bih da to nije to jer je Lara Lara 😃

Kakve veze ima retardirana woke kultura sa Ciri kao protagonisticom, jel' mi nešto promaklo ? 🙂

Ciri ftw 🙂

Nemam problem sa Ciri, ali Geralt mi je jedan od najdražih likova u igrama i volio bih da su napravili još jednu igru s njime, a onda krenuli sa Ciri.

Bez obzira, igrat će se sigurno, ali naravno godinu+ nakon izlaska kad se sredi sve 😆

Brijac i volio bih da su napravili još jednu igru s njime, a onda krenuli sa Ciri.

Ali njegova priča je dobro zaokružena u Witcher 3. I ako si imao, očito sada prema CD projekt red, cannon ending gdje ciri odluci ici putem Witcher-a, ovo je prirodan sljed dogadjanja. Neka Geralt konacno ode zasluženo u mirovinu.

Naravno da bih volio da ga vidimo u igri u ulozi mentora, sto vjerujem da cemo dobiti.

solidmerlin ili Wiedźminka!

Ja ne razumijem ljude. Imaš serijal knjiga koji je imao kultnu popularnost da je od njega nastala video igra, od koje je nastala kartaška igra i tv serija sa pričom koja je toliko unikatna da je na kraju pojava samog glavnog lika u drugim igrama opravdana.
            I to sve prolazimo sa likom koji je toliko karizmatičan, kul i nenadjebiv da ga jednostavno nije moguće hejtati.
            3 igre prolazimo sa Geraltom. kroz 3 igre pratimo kako naš vičer ponovno pronalazi samog sebe, tu smo uz njega dok jebe, kolje, kocka i pije skupa sa svojim prijateljima. I kroz 3 igre upoznajemo jednog čestitkog i poštenog individualca koji se bori za pravdu.
            Zlo je zlo, bilo ono čudovište ili čovjek. Suprostavio se svakome koji bi gazili nemoćne, i sasjekao je svakoga tko je imao istinskog zla u sebi.
            I na kraju svega dao je 110% od sebe bez prestanka, poput mašine, i nikad nije odustao ma koliko teško bilo da spasi i bude podrška Ciri, osobe koja mu uz Yennefer, ljubav njegovog života znači najviše na jebenom svijetu.
            I još je putovao kroz portale u druge svijetove i tamo fixao tuđe probleme.
            Frajer je jebeno napravio sve, dobio je svoj happy ending, spasio svoju kćer, praktički svijet i ostao sa voljenom, što dalje od sranja.
            Mislim da je to savršen ending za Bigdick Geralt of Rivia, Butcher of Blaviken, Gwynbleidd… the White Wolfa. Sad je vrijeme da se i on…

Giphy - bathing hot tub GIF

Malo odmori! 😃

Možda dev ubaci par questova još s Geraltom kako smo u trojci imali par questova s Ciri. Tko zna u kojem će smjeru ići radnja. No meni je skroz ok Ciri kao protagonist, sada barem imam izliku za još jedan prelazak trojke s canon završetkom 😃

Uvijek sam se pitao zašto Geralt šapuće? Kao da priča na viber dok mu djeca spavaju.

Deadwalker potvrdeno je, Doug je vec angaziran za cetvorku.

@fensisuperstar Geralt je dobio svoj kraj u BaW, tamo cuga vrhunska vina i odmara. To bi barem trebali znati oni koji su odigrali