maverick buz rješiti ces ih sve taman do W4 Mislim da bi nam stvarno @Fenix trebal maknuti ove krigle pokraj nadimka. Jedini izgledamo kao alkosi na forumu.
chono buz pol ure posla, manje vremena potrebno od cekanja da zavrse animacije dok Arthur silazi s konja
champion1 Za sve fanove The Witcher https://chateaumarrin-boutique.com/en/products/grand-cru-tw%C2%AE
Deadwalker chono znam da je, nadam se da će biti još neka dionica s njim osim da ga vidimo samo u cinematicsima.
wooddiebone HideooKoojima Ti si glasač HDZa tak da ti niko ne mora nikakve paralele udarati 🤣 Lara nema posinka koji po loreu perfektno upada u ulogu nasljednika i nositelja Tomb Raider serijala i s kojim smo kao pivotalnim likom igrali dobru šnitu najbolje igre u serijalu.
StarFox_N U Ghost of Yotei je glavni lik isto žena. Jordan in Intergalactica je ćelava, Ciri se seciraju kosti lica kako piše u članku… Zanima me koju će zamjerku naći protagonistici Yoteija. Vjerojatno to što je žena će biti dovoljno.
solidmerlin StarFox_N Zanima me koju će zamjerku naći protagonistici Yoteija. Nista strašno, voli bukkake.
wooddiebone somethingwrong Isuse pa ti si veći frik od ove ekipe u chatu. Ti stvarno odvajaš vremena za analizu nemoderiranog chata nekog streamera? Mislim da ću od sad trošit puno manje vremena na rasprave s tobom.
fensisuperstar somethingwrong bitno da asmongold nije srao po igri. Njegov chat uvijek piše sranja, ali na kraju dana, to su copypaste spamovi. Većinom završe u banani. Pogledaj koliko je lik banao ljudi. Ima vjv najveći ban appeal request na svijetu.
Solid_Snake Ček, ima neka kontroverza? What the hell? Ciri izgleda predobro, onaj VA novi i line pogotovo na kraju "There are no Gods here… There are only monsters."… najezio sam se. Yall trippin' 🤣
somethingwrong wooddiebone Mislim da ću od sad trošit puno manje vremena na rasprave s tobom. Evo još ne mogu doći sebi od razočarenja
prayer wooddiebone Na stranu borbe, i mene je isto dosta smetala na početku ali sam se navikao, nije najbolja ali je dovoljno dobra. Ja bih više volio da ubace neki sustav nadogradnje postojećih oružja ako ti perk paše, a ne baciti mač u škrinju i zaboravit za njega. Transmog sistem bi isto jako dobro došao jer ina nekih oklopa koji fantasticno izgledaju a imaju sranje statove.
wooddiebone somethingwrong Ma budi ti sarkastičan i snappy kolko god hoćeš. Licemjer si ako misliš da si imalo drugačiji od ikoga u asmonovom chatu. Napravi još koji takav video, vidim da na tom contentu dobivaš drastično više pregleda. Sigurno ti to nije bila namjera, jel tako?
somethingwrong wooddiebone pa da, low effort kontroverza ide bolje od truda kad si mali kanal, a i kad si veći, ako to radiš na dnevnoj bazi.
Zero Brijac Nemam problem sa Ciri, ali Geralt mi je jedan od najdražih likova u igrama i volio bih da su napravili još jednu igru s njime, a onda krenuli sa Ciri. Pa ako tri igre nisu bile dovoljne za razradu tog lika, upoznavanje i oproštaj s njim (s obzirom da je zaslužio mirovinu), onda ne znam. Ista stvar s ekipom koja bi u nedogled igrala nastavke sa Solid Snakeom. Treba jednom podvući liniju i ostaviti te likove na miru, njihove priče su dovoljno ispričane, makar ne sumnjam da će Geralt imati svoju ulogu u W4, vrlo vjerojatno kao mentor a la Vesemir.