Ne privlači me od kad je najavljeno, ali morat će se probati.

Izgleda mi preclunky, nije bezveze ovaj tip igara inače iz 3. lica.

Na šaketanju i naglasku na stealthu se točno vidi da je to ekipa koja je radila na The Chronicles of Riddick igrama.

Avantura pa u prvom licu,ogromni pljuc…

Vizualno bogmeć lepa igrica, iako iz prvog lica je igranje ali ja bih više volel igrati iz 3 da gledam čitavog Đonseka kak skače i penje se kao Nathana u Unchartedu ili pak Laru u TR-u.

Prvi trailer mi je bio los. Ovo danas sto vidim izgleda bolje.

TITANXIS Indy se ne penje kao navedeni… nikad ni nije

Nema veze kak je u filmovima. U igrama bi se mogao jer vjerojatno će biti i nekakvih stijena i visina na koja će morat doći a ne da izgleda ko stari šeprtlja sa ograničenjima koji može samo pucat hodat i trčat.

TITANXIS pa i u igrama je tako, tu i tamo si imao nekakvu liticu ili neku biljku penjacicu po kojoj si se popeo, ali ni priblizno agilno kao Drake ili Lara. Indy je na neki nacin prizemniji i realniji po tom pitanju, nije sve u stilu "nemoguce misije"

chono

Ok ak je tako. Misleć ipak je to igra a u igrama lik ima bolju i vještiju agilnost od fiktivne stvarnosti kao iz filmova.

Ali nije moja poanta bila sad u tim penjanjima već općenito govoreći jer često puta pišem da volim vidjeti lika kojeg pogonim dakle iz 3 lica što god on radio/la a i nekako imam filing da ga bolje imam pod kontrolom u izvođenju njegovih radnji naspram okoline iako mi i u 3rd zna bit zeznuti kut kamere pa krivo procjenim kod skoka na nešto udaljeno.

TITANXIS a to da, iako kazu da je ovo bas unikatno i dobro iskustvo, kao da si u filmu

escoban naporan si sa Sonyem u bozju mater. Jesi ubrojio Game Pass? Izasao je PoE2, pegla se stalker 2, ljudi igraju nekoliko svjezih igara. Indy ce dobiti svoju paznju.

To sto je na PS susa ne znaci da je na PCu i Boxu

chono Nemas sta ubrajat Gamepass, bio je i Starfield na gamepass pa je imao odlicne brojke na steamu. Realnost je da sa ovim brojkama bi se studio ugasio i da ce ovisiti o prodaji igri na PS.

I kakva susa ? Pa PS je jedina platforma na kojoj mozes igrat sve igre koje se bore za GOTY

prayer Ne, znas zasto? Zato sta je PC trziste totalno nebitno za ovakve igre. Jer ih PC ekipa nece platit