prayer Zato sta Horizon se releasa na PS di se prodaje jako dobro, a Indie to nema jer na Xboxu su ljudi skoro iskljucivo na GP i koliko god vi pricali da je to isplativo i da mozes financirati sa tim svoje AAA igre (kojih bi sad trebalo biti masu), jednostavno nemozes i ovisis o prodaji. To je sad doslo i MSu glavu zato i porta na PS.
Ali to nije poanta ovoga.
Kad su PS igre flopale na steamu, PC ekipa govori kako je to zato sta je port starih igri i da moraju releasat istovremeno. Evo ti dokaz da nije istina, oduvik govorim da PC igraci NECE placatit igru koju mozes prici za 20-40h…
GOWR je peakao ispod 40k (amo rec da je to negdi izmedu 100-200k prodanih igri) ja mislim da su to za Sony toliko smjesne brojke da je upitno dali se taj port opce ispaltio.
Prica da ce se Sony morat sirit na PC nema smisla,bar ne sa ovim igrama koje imaju.
Vise bi im se isplatilo portat igre na Xbox jer to su konzolasi koji bi platili igru i nemaju nacina da je piratiziraju.
@chono Pa uvik gledamo brojke steama, neznam dije problem? Jesmo se rugali concordu na racun steam brojki? jesmo se rugali lego horizonu? Jesmo slavili Helldivers brojke?
Neznam zasto mislis da je ovo bila neka provokacija? Ili da sam ljut sta nije na PSu, ocito ti imas puno veci problem jer skaces na plafon kad se kaze nesto protiv steama ili PC trzista…
Opusti se, sa moje strane ovo je samo bilo promatranje kako se trziste ponasa i vucem neke zakljucke kud bi moglo danas sutra ici. Ako te to smeta ja ti nemogu pomoc ovo nije bio nikakav PS v Xbox komentar.