Iskreno se nadam da neće doći do toga. I da će FromSoftware imati kreativnu slobodu kao i do sada.
Sony jako želi FromSoftware i Kadokawu, ali postoji jedan problem
I ja se nadam, ovo bi bio čudan potez u smislu što očekivati - hoće neki Concord souls ili planiraju ostavit slobodne ruke jednom od naj devova trenutno.
treba vise diversity u fromovim igrama. podrzavam kupnju.
Jedva čekam kupovati duše u obliku mikrotransakcija.
Čekamo onda neku live service FS igru pa zatvaranje studija
Neznam odkud po netu taj hate prema Sonyu, nastranu sta nije dobro sta 2-5 veliki kompanija pokusava sve zivo pokupovat i imati sve pod svojim rukama. Ali sta se tice kvalitete igri ako nekome virujem da ce odrzat ili cak poboljšat kvalitetu to je Sony. Ima 20 godina, svake godine imaju 1-2 GOTY contendera, ako ih već netko mora kupit onda najbolje Sony (pricam za gameing, anime monopol je druga stvar) po meni puno bolje nego Tancent ili nedaj bože MS…
Ako ih kupe virujem da će imati potpunu slobodu samo sa puno većim budžetom.
prayer Jedva čekam kupovati duše u obliku mikrotransakcija.
Isto kao i u Bloodborne i Demon' Souls? Ili ostalim Sony igrama? Right?
Vjerojatno misliš na Ubisoft, EA, Epic, Rockstar i MS
maverick slušaj
tencent ima GGG - path of exile i poe 2.
I to podosta dugo ima da su ih kupili.
Ja ne vidim problem u poe radi toga.
Najbolji arpg i budući.najbolji arpg.
Kako izgleda, po javnom mišljenju, od Sonya je trenutno jedino Ubisoft veće dno.
Ja bi još uvijek Sony htio gledati kao pojam kvalitete, ali tih čitavih 5 first party PS5 igara od početka generacije koje nisu apsolutna glupost plus ogromni failovi koje, izgleda ne mogu prestat radit jednostavno pokazuju da se radi o ogromnom downfallu koji se tek treba pokazati kak spada.
Jedva čekam Fairgames
wooddiebone I da faila Fairgames to me previse nezanima kao ni uspjeh Helldiversa, mislim da svi cijene i vole Sony radi SP naslova i tu su idalje na vrhunskim nivou. Svake godine imaju barem 1 SP naslov koji je medu najboljima u godini tako da nema straha za pad kvalitete. Sa stellarbladeom i HD2 su pokzali da se neboju ulozit u manje i nepoznatije projekte.
A ovi LS experimenti nemaju veze sa Fromsoftom i njihovim igrama. Nakraju krajeva i taj tragicni Concord nije bio nekvalitetna igra, samo sta je artstyle i marketing bio ogromni miss + LGBTQ sranja super kombinacija za fail, to sta je betu igralo 2000 igraca govori dovoljno koliko su ljude odbili sa prikazom igre.
Koliko ja vidim da je Sony na dnu,no svi ostali su dolje stigli prije
escoban I da faila Fairgames to me previse nezanima kao ni uspjeh Helldiversa, mislim da svi cijene i vole Sony radi SP naslova i tu su idalje na vrhunskim nivou.
Helldivers 2 je uspio zato što je tematski i žanrovski sušta suprotnost Concordu, usto je izašao u povoljno vrijeme.
Concord je fail masivnih razmjera, 8 godina iza arena shooter trenda, pre-woke, vizualno neatraktivna kopija Guardiansa i još je koštala 40 jurosa.
Situacija sa Concordom mi govori da će taj Fairgames(ako ga ne otkažu) doživjeti ogromne promjene od prvog prikaza i/ili izaći direktno Free2Play ili na PS Extra.
Ali čak ni takav Concord, a niti Helldivers 2, nisu imali te silne microtransakcije od kojih "javno mijenje" strahuje. Odnosno, in game currency se može zaraditi igranjem.
Šta se tiče Single Player igara iz Sonyjevih studija, koje to igre imaju takve mikrotransakcije da bi se ekstrapolirao taj tobožnji strah što će se dogoditi sa From Software igrama ako ih Sony kupi?
Naprotiv, dosta igara iz Sony studija ove generacije dolaze sa besplatnim DLCima(Returnal, GOW Ragnarok, AstroBot npr.) i 99.9% ih radi out of box, što se ne može reći za skoro nikog drugoga.
Čisti false narative. Laž prve klase.
I to čak i od gaming novinara koji su ne tako davno pisali cijele disertacije zbog čega je dobro da Microsoft kupi Activision, Blizzard i Bethesdu.
A šta se tiče izlaska igara, da, development se produžio masovno nakon Covida, a Sony više ne najavljuje igre godinama unaprijed pa se igrači opravdano pitaju što rade i kad misle izdati igre Naughty Dog, Santa Monica, Guerrilla i ostali.
Pogledajmo samo primjer Rockstara i GTA6.
GTA V je izašao prije pune 2 generacije. I da, imat će hrpu mikrotransakcija. I nitko neće ni trepnuti.
- Uređivano
Zanimljivo je vidit likove koje su likovali kad je Microsoft bezglavo kupovao studie a sad okreću priču kad je ova opcija u pitanju. Licemjerno…
U neku mogu razumit Sony jer je MS na mišiće praktički ugrabio dobar dio RPG studia na tržištu pa i oni žele svoga konja za trku tj. osiguranje za budućnost…
Ali to zapravo nema smisla od starta…samo neki svoje navijačke nagone ne mogu racionalno stavit po strani.
Niti ima smisla jedan Starfild maknit od publike koja je desetljećima bila uz taj studio niti bi imalo smisla škartavat gamere iz drugog tabora koji obožavaju FS igre i sami time su doprinijeli da studio bude tu gdje je.
dormin Niti ima smisla jedan Starfild maknit od publike koja je desetljećima bila uz taj studio niti bi imalo smisla škartavat gamere iz drugog tabora koji obožavaju FS igre i sami time su doprinijeli da studio bude tu gdje je.
Istina. Nisam ni ja za te kupnje lijevo i desno. Drugo su studiji koji su postali veliki u okrilju velikih izdavača, poput NDa, GGa i Insomniaca, a drugo već etablirani studiji poput Froma i ovih šta je MS pokupovao.
Šta se tiče Starfielda, nije neka šteta in hindsight, ali mogla je igra biti hit kao prijašnje pa bi bila šteta da nije svugdje.
Ali ovaj narativ da bi Sony odjednom napravio GaaS od souls igara je čista magla.
Da su takvi već bi izašao Bloodborne 2, 3, Bloodborne: Modern Warfare i Bloodborne online
somethingwrong Logicno da treba puno vremena jer uvik zelis napravit bolju igru od prosle, mogu mislit koji pritisak ima R* nakon vrhunskog RDR2 a i ND nakon TLOU2 prakticki perfektne igre moras nadmasit. Sve ispod masterpiecea se gleda kao neuspjeh. Toliko truda i detalja ide u te igre da druge pored njih izgledaju smjesno. BG3 se radio isto preko 5godina kvaliteta zahtjeva vrijeme, trud, viziju i puno novaca…