- Uređivano
Mala ispravka. SW Jedi Survivor je Unreal Engine 4 koliko vidim.
Mala ispravka. SW Jedi Survivor je Unreal Engine 4 koliko vidim.
Oni prvo trebaju priznati da nemaju blage veze praviti kvalitetne tehnički stabilne igre, onda možemo dalje pričati. Gotovo sve i jedna jebena igra dns izlazi sa day one zakrpom i opet fejlaju na više fronta.
Koja je više korist kupiti igru na disku kada je neigriva u tom stanju?! Jedino radi preprodaje ili u slučaju "Complete" i sličnih edicija ako imaju sav sadržaj i zakrpe.
maverick Koja je više korist kupiti igru na disku kada je neigriva u tom stanju?!
Mene samo zakonski zanima koja je caka s ovim jer slazem se, ne mozes mi tehnicki neigrive verzije igara izdat na disku i prodavat to kao nekad. Nisam siguran jel svi mecu disclaimere na kutije kao EA da se osiguraju.
Npr, uzmes Cyberpunk na disku i dismo?
foggy Npr, uzmes Cyberpunk na disku i dismo?
Imaš mogućnost preprodati svoju licencu koja je vezana na blu-ray medij, umjesto na tvoj PS account. I to je danas de facto jedini benefit, bez silnih zakrpa Cyberpunk s launcha je neigrivo smeće na konzoli.
Deadwalker Naravno da valjda (nadam se) ne postoji netko tko bi uzeo igru na disku a da nema net, ali poanta nije preprodaja nego zakonska osnova na temelju izdavanja uopce necega sto ne radi na disku.
foggy Npr, uzmes Cyberpunk na disku i dismo?
Ako se dobro sjećam imali su program povrata i za fizičke verzije Cyberpunka, no da, bez zakrpi na last genu je to bio apsolutni užas i zato se povlačilo iz ponude. Ovo za EA i Jedi Survivora je također fijasko, ali kontam da patchanu verziju ne bi uspjeli strpati na samo jedan BD DL medij.
Što se Proa tiče, eto veselja i za devove, jer za pravilno iskoristiti hardver trebat će uložiti i dodatno vrijeme/resurse. MS već ima dva SKU-a, pa super što sad ima i Sony.
Deadwalker Kako misliš? Kakva licenca? Objasni mi to?
Zero ali kontam da patchanu verziju ne bi uspjeli strpati na samo jedan BD DL medij.
Ne vidim kako. PS5 verzije igara su dosta manje, i više od duplo od PS4 verzija. Eno cijeli Stellar blade nije ni 30gb
maverick Da, ne bi trebalo biti potrebe da se "udvostručuju" datoteke zbog streaminga tijekom igre i sl. Ali to bi trebalo vrijediti za veličinu instalacije, dok bi ono što se nalazi na disku moglo biti kompresirano. No eto, ispalo je tako kako je, skroz nepraktično za krajnjeg korisnika.
Možda ekskluzive. Ne vidim da je to slučaj s multiplatformskim izdanjima. Ne svim, jel.
StarFox_N bez 10$ words, mislio sam na mogućnost preprodaje igre (da ne ulazimo u one filozofije što točno posjeduješ ili ne). To je više-manje jedini benefit, iako za takve potrgane igre, niti to ne znači puno baš jer je nekako poanta da bi takve igre trebao moći igrati i bez internet konekcije.
Iz iskustva jedino za Sony published igre vjerujem da rade day one iz kutije. Naravno, dobiju i one patcheve, ali su potpuno igrive.
Za multiplatform naslove znam da kupujem samo licencu, makar i imao disk.
Evo i Callisto Protocol dobio Pro patch
8K30 sa RT i 4K60 sa RT
somethingwrong Vrijedi li ga odigrati?
StarFox_N nemam pojma. Nisam odigrao. Već je duže vrijeme na PS Extra ili je bio kao monthly na PS Plus. Stoji mi u library