Deadwalker Kako misliš? Kakva licenca? Objasni mi to?
Neke igre izvode se lošije na PS5 Pro. Developeri priznali problem
Zero ali kontam da patchanu verziju ne bi uspjeli strpati na samo jedan BD DL medij.
Ne vidim kako. PS5 verzije igara su dosta manje, i više od duplo od PS4 verzija. Eno cijeli Stellar blade nije ni 30gb
maverick Da, ne bi trebalo biti potrebe da se "udvostručuju" datoteke zbog streaminga tijekom igre i sl. Ali to bi trebalo vrijediti za veličinu instalacije, dok bi ono što se nalazi na disku moglo biti kompresirano. No eto, ispalo je tako kako je, skroz nepraktično za krajnjeg korisnika.
Možda ekskluzive. Ne vidim da je to slučaj s multiplatformskim izdanjima. Ne svim, jel.
StarFox_N bez 10$ words, mislio sam na mogućnost preprodaje igre (da ne ulazimo u one filozofije što točno posjeduješ ili ne). To je više-manje jedini benefit, iako za takve potrgane igre, niti to ne znači puno baš jer je nekako poanta da bi takve igre trebao moći igrati i bez internet konekcije.
- Uređivano
Iz iskustva jedino za Sony published igre vjerujem da rade day one iz kutije. Naravno, dobiju i one patcheve, ali su potpuno igrive.
Za multiplatform naslove znam da kupujem samo licencu, makar i imao disk.
Evo i Callisto Protocol dobio Pro patch
8K30 sa RT i 4K60 sa RT
somethingwrong Vrijedi li ga odigrati?
StarFox_N nemam pojma. Nisam odigrao. Već je duže vrijeme na PS Extra ili je bio kao monthly na PS Plus. Stoji mi u library
- Uređivano
StarFox_N Vrijedi li ga odigrati?
Mnogi se žale na igru a evo mog osvrta:
Dead Space: Callisto Protocol (PS5 verzija)
- Borba zna biti nezgrapna i troma, podsjeca na Gearse bez covera i bez otvorenih prostora. Imate tu dijelova i za ljubitelje The Last of Us -- clickeri + šuljanje + shiv. Bossova ima premalo, borbe nisu nesto posebno, neka kombinacija Resident Evil Tyranta i Berserkera iz Gearsa.
- Melee je malo čudan u početku, mislim zasto uopste izmicanje i naglasak na njemu u ovakvoj igri, ali s vremenom se adaptiras i dobijes oruzja pa nije vise toliko bitano. Znaci problem se sam rijesi eventualno.
- Igra je teška, čak i na easy poteška, malo frustrira ali zato i očarava, kao Dark Souls npr. Čekpointi i save sistem su nekad traljavi, npr: dođem u jednu prostoriju, desno su vrata za napredak dalje, lijevo je šema za novo oružje. Pokupim šemu, napravim oružje, idem dalje, poginem, loadiram... kad nemam tog oružja. Idem opet po njega, spasim igru, poginem, opet moram po šemu za to oružje. I tako fakin 6 puta...
- Framerate drastično šteka na nekim mjestima, npr kad dolazite na novu lokaciju ali nije nista tokom igre i borbe. Priča je ok ali je viđena bar 10 puta u igrama i filmovima. Audio logove ne mozete preslusavati dok hodate. Često fali mjesta u inventoriju a sva oružja su dobra osim jednog.
-Ali zato audiovizuelna prezentacija jede djecu i plaši bildere. Preporučujem 60fps uz noir efekt (koji inace iskljucim ali ovdje bez njega sve izgleda malo plastično) camera shake 60%, blur obavezno ostaviti jer je 'per object'. Igra izgleda svjetski, cisti blockbuster visoke produkcije, dobra gluma i facijalne ekspresije. Tačno fali malo Kojimine magije da začini priču i animacije. Kakva bi to igra bila, jer ovakvu atmosferu je tesko naci. Atmosfera je tako debela i gusta da se može sjeci onim batonom i mazati na rižine krekere te jesti dok gledas kako neprijatelj od tvoje glave pravi paštetu i maže je po podu nogom. Jos pljune na to...
- Upgrade sistem je odličan, pregledan, koncizan... bas kako treba. Jednostavno a korisno, ne preopširno. Lokacije su relativno raznovrsnije nego u DS, ako se dobro sjecam, ali moglo je to jos bolje. Kada nakon ture metalnih hodnika ugledate panorama prozor sa pogledom na snježnu oluju čovjek poželi napraviti kafu i odmoriti tu pola sata. Takvih momenata je trebalo biti više jer jučer skoro da sam povratio u bolničkom dijelu. Fascinantna igra, čista desetka na nekim poljima.
8/10
solidmerlin slazem se, ja sam uzival u svakoj sekundi, atmosfera je cudo, vizualno briljira, bas mi je sjela igra.
solidmerlin onda moram probati, pogotovo što je već imam
somethingwrong Ovo sam sve pisao za day 1 verziju, igrao cim je izasla.
PlayStanion 5 PROblem
- Uređivano
herc PRO - Prestiž Retardirane Oligarhije