- Uređivano
Sve je Xbox?
Ne znam kakve droge ovi u MS-u konzumiraju.
Izdvojeno iz Gaming Chat teme
Sve je Xbox?
Ne znam kakve droge ovi u MS-u konzumiraju.
Izdvojeno iz Gaming Chat teme
Deadwalker Sve je Xbox?
Emilijo i Master će dobiti moždani kad čuju da su cijelo vrijeme išli na forumu putem Xbox-a
Zaboravili su frižider Xbox.
somethingwrong ja kužim da je MS-u Game Pass sada Xbox, no vratimo se u realnost:
Xbox ima GamePass, no ako isti nece moći rasti dalje u većim postocima, ići će cijena pretplate još gore s još vise ograničenja, čime se gubi izvorni value proposition.
Xbox po meni treba:
Ili
odustati od vlastitih konzola i reci otvoreno igračima da su sada samo izdavač i distributer igara.
Prije ce biti to drugo, idu Seginim putem.
A slogan im nije trebao biti This is Xbox nego Here is Xbox. Dacu im ja besplatne konsultacije na viber broj.
Deadwalker podsjeća me na onu legendarnu Super Bowl reklamu za Tide
Deadwalker Izbaciti iduću generaciju konzola sto prije uz vrlo jak lineup ekskluziva;
Ne znam jesi li vidio šta je Phil Spender jučer rekao, ali po tome, xbox praktički ekskluziva više neće imati.
"No red line on any game"
Malo je više od marketinga. Ovo je prekretnica, konačna potvrda da konzola više nije bitna. Da, znali smo to već neko vrijeme, ali sad je gotovo.
A reklama kao reklama meni super. Ali zeznuto, jer kad netko bude tipkao na mobitel u vožnji i pogine, može se reći da ga je ubio Xbox.
EDIT: Stvarno se nadam da će novi Switch kakav god da bude barem u neku ruku bit konkurentniji za third party
PS2MASTER je imal praf, Xbox glupani odreda.
Stvarno su u kurcu, a još u većem sam ja jer sam kupio drugi XSX. Kad odigram Indija, STALKERA i Avowed, ode na prodaju.Pa nek bude gdje hoće.
Jbt za koji dan izlazi Indie i STALKER…da je to Sony, znala bi baba u staračkom domu da dolaze takve dvije igre.
Flight Sim me ne zanima previse ali igra ima implementirane nevjerojatne stvari u real timeu. Doslovno imaju real time migracije zivotinja za nekakav photo challenge.