• Gaming Vijesti
  • Fanovi Call of Dutyja s PlayStationa nisu prebjegli na Xbox/PC zbog Game Passa

FFA je promijenio naslov Fanovi Call of Dutyja s PlayStationa nisu prebjegli na Xbox/PC zbog Game Passa.

Zasto bi se okrenuli, tu nema nikakve logike. Jedino ako ti krepa konzola pa trebas novu i ako si cod + sportska igra rak igrac, onda odes zbog cod-a na xbox. Kupit xbox samo zbog cod-a je idiotizam ako imas ps5 koji radi pa je i statistika ocekivano u skladu s time.

Xbox kao konzola je mrtva i niko je nezeli, cak i da su lockali COD samo na Xbox nebi uspili privuc ljude da kupe njihovu konzolu. Ove brojke samo pokazuju da nemaju sta cekat, portaj sve igre na sve platformei stim odplacuj gamepass i razvoj novi igri.

Da MS nije kupio Acti Blizzard bilo bi svega. Bez profita od njih sve brojke su im u padu. A konzola je praktički gotova.

escoban Ja je na primjer evo zelim, kupio sam je i fantasticna je. Dok god radi nemam razloga kupovati drugu konzolu. Nije sve u generaliziranju.

biver Stvari su takve kakve jesu, nekazem ja da je Xbox losa konzola ali jednostavno je niko nezeli i to brojke pokazuju sve vise. Nestasica PS5 konzole je bio najjveci razlog zasto kupit Xbox konzolu, i tad su im brojke bile najace. PS ce i sa ovom generacijom probit 100mil Xbox nece ni 40 i svake godine prodaju sve manje i manje