A što će kad im Horizon dosadi?
Guerrilli je bilo dosta Killzonea. I tako je nastao Horizon serijal
Sad je već dosta Horizon serijala.
master_x Još jedan. Zašto ne, neka kompletiraju priču. Potom čitav IP baciti niz odvod i prebaciti se na nešto novo (ne Killzone). Idealan scenarij. Horizon će svejedno nastaviti neki drugi tim, baš kao što je za očekivati kako postoje i planovi za Uncharted. Prevelike su to franšize da ih ostave po strani.
Neću niti komentirati. Jedan od najinteresantnijih šutera u PS3 generaciji(a tad ih je bila masa) .
Sad samo čekam da Insomniac kaže da je Resistance isto mrtav.
Fuuuuuuuuck youuuuuu
somethingwrong Sad samo čekam da Insomniac kaže da je Resistance isto mrtav.
somethingwrong Serijal se rastegnuo kroz tri generacije.
Koliko mi god Horizon bio među najdražim "serijalima" na Playstationu, još mi je više žao pročitati ovo za Killzone.
Killzone 2 je (uz Black) najbolji Fps kojeg sam ikad igral. Onaj multy je bio nešto najbolje ikad.
Možda i bolje jer je zadnji Killzone bio teški prosjek, već je u njemu bilo nekako vidljivo da su se zasitili serijala.
- Uređivano
Remasteriraju svaku pizdariju, a KZ2 ništa
weky Serijal se rastegnuo kroz tri generacije.
Ne bi se bunio da se rastegnuo i na ovu
Tuhy Killzone 2 je (uz Black) najbolji Fps kojeg sam ikad igral. Onaj multy je bio nešto najbolje ikad.
Nije bilo jačeg od onog. Nitko još nije ponovio onu dinamiku mijenjanja modova u sred meča i osjećaj inercije i hit reactiona. Headshot sa magnumom i snajperom glavu otkine klanske borbe, leadrboardi u svim statistikama, ms imalo je sve. Da sad izađe, bio bi next gen
U istoj generaciji i Resistance i BF3, još je nakon došao BF4 i tu je bio kraj dobrih FPS MP. Sve nakon mi je bilo lošije od toga. COD Wz se igrao većinom radi korone, BF 2042 nije uspio ni sekund vratiti onaj BF4 feeling,
Možda i bolje. Ovako barem znate da nitko nije napravio woke remaster killzonea.
- Uređivano
U ovom slow mo traileru se najbolje ocituje impresivna implementirana fizika sta se tice neprijatelja kakva ni danas u nijednom fps naslovu nije nasla konkurenciju. Onda vidis, 15 godina i dvi generacije nakon, gunfight onog brutalno isfinanciranog Squadron 46, kako li, di kad pucas po neprijatelju osjecaj je ko da mlatis letvom kakav mrtvi leš.
- Uređivano
Fenix pisali smo članak iz istog sourcea. Nitko nikad u Guerilli nije rekao da su "gotovi sa Killzoneom". Samo da im je u tom trenutku prije deset godina bilo dosta Killzonea
Po cijelom internetu svi govore isto: da je guerilla rekla da je Killzone mrtav. Čak i članak izaziva tu primisao(na prvu)
Blitz zlatna doba kad su susjedi slušali sve psovke koje nikad nisu čuli dok su se igrali klanski protiv poljaka
somethingwrong Po cijelom internetu svi govore isto: da je guerilla rekla da je Killzone mrtav. Čak i članak izaziva tu primisao(na prvu)
Da, vidio sam Fenixov odgovor.
Ima nade da jednog dana dobijemo novog
I da bubnu Remake dvojke bi bilo dovoljno
somethingwrong Po cijelom internetu svi govore isto: da je guerilla rekla da je Killzone mrtav. Čak i članak izaziva tu primisao(na prvu)
Samo u jednom danu u gaming industriji dvije neistine postale istine. Sve krenulo od velikih medija i uopće nema nekih posljedica po njih, narativ se gura, vadi se iz konteksta i oblikuje, a klikovi idu. To je samo nebitan gaming, gdje su bitnije teme poput političkih... danas gotovo za svaki politički-društveno naslov mogu pronaći da je lažan.