Deadwalker Možda i bolje jer je zadnji Killzone bio teški prosjek, već je u njemu bilo nekako vidljivo da su se zasitili serijala.
somethingwrong weky Serijal se rastegnuo kroz tri generacije. Ne bi se bunio da se rastegnuo i na ovu
somethingwrong Tuhy Killzone 2 je (uz Black) najbolji Fps kojeg sam ikad igral. Onaj multy je bio nešto najbolje ikad. Nije bilo jačeg od onog. Nitko još nije ponovio onu dinamiku mijenjanja modova u sred meča i osjećaj inercije i hit reactiona. Headshot sa magnumom i snajperom glavu otkine klanske borbe, leadrboardi u svim statistikama, ms imalo je sve. Da sad izađe, bio bi next gen U istoj generaciji i Resistance i BF3, još je nakon došao BF4 i tu je bio kraj dobrih FPS MP. Sve nakon mi je bilo lošije od toga. COD Wz se igrao većinom radi korone, BF 2042 nije uspio ni sekund vratiti onaj BF4 feeling,
Fenix escoban pisali smo članak iz istog sourcea. Nitko nikad u Guerilli nije rekao da su "gotovi sa Killzoneom". Samo da im je u tom trenutku prije deset godina bilo dosta Killzonea
somethingwrong Tuhy Fenix pisali smo članak iz istog sourcea. Nitko nikad u Guerilli nije rekao da su "gotovi sa Killzoneom". Samo da im je u tom trenutku prije deset godina bilo dosta Killzonea Po cijelom internetu svi govore isto: da je guerilla rekla da je Killzone mrtav. Čak i članak izaziva tu primisao(na prvu) Blitz zlatna doba kad su susjedi slušali sve psovke koje nikad nisu čuli dok su se igrali klanski protiv poljaka
Blitz U ovom slow mo traileru se najbolje ocituje impresivna implementirana fizika sta se tice neprijatelja kakva ni danas u nijednom fps naslovu nije nasla konkurenciju. Onda vidis, 15 godina i dvi generacije nakon, gunfight onog brutalno isfinanciranog Squadron 46, kako li, di kad pucas po neprijatelju osjecaj je ko da mlatis letvom kakav mrtvi leš.
Tuhy somethingwrong Po cijelom internetu svi govore isto: da je guerilla rekla da je Killzone mrtav. Čak i članak izaziva tu primisao(na prvu) Da, vidio sam Fenixov odgovor. Ima nade da jednog dana dobijemo novog 🙂 I da bubnu Remake dvojke bi bilo dovoljno
Fenix somethingwrong Po cijelom internetu svi govore isto: da je guerilla rekla da je Killzone mrtav. Čak i članak izaziva tu primisao(na prvu) Samo u jednom danu u gaming industriji dvije neistine postale istine. Sve krenulo od velikih medija i uopće nema nekih posljedica po njih, narativ se gura, vadi se iz konteksta i oblikuje, a klikovi idu. To je samo nebitan gaming, gdje su bitnije teme poput političkih... danas gotovo za svaki politički-društveno naslov mogu pronaći da je lažan.
Blitz somethingwrong da, taj klanski sistem s turnirima i bodovima je toliko začinio multi i produzija vijek trajanja igre da je cudo. Mos mislit da bi ga ja tako dugo igra da ga nije bilo, a kamoli da bi kad mi je jedno jutro ps3 dobija ylod odma trca u ducan po novu konzolu kako bi navecer moga sudjelovat u turniru. Stvarno mi nisu jasni danasnji devovi, ne radi se o necemu kompliciranom sta iziskuje puno truda i resursa, a znaci vrlo puno. Kao da su gluhi na ono sta valja i sta mnogi zele. Ili gluhi ili arogantni, a ne znam na racun cega, radis jebene video igrice. Vise cijenim proizvodjace kave i vinare 🤣
somethingwrong Blitz meni je KZ2 došao poštom sa ShopTo iz englandije. Sjećam se da sam taj dan izašao u 10 s posla😂😂😂 Ma sami prvi prikazi su mi bili dovoljni da znam s čime imam posla. I da, slažem se 100/100. Nije mi jasno da od tad još nema sličnog FPSa. Čak i sljedeći killzonei su bili daleko gori u MP od KZ2(naravno slušali su 10 debila koji su provodili dane govoreći kako KZ2 nije dovoljno fast pace i pretežak. Ccc A o integriranim klanovima i svemu ostalom neću niti govoriti. Toliko godina nakon nema konkurencije, sve šta developeri rade sad je proizvodnja skinova i contenta za batlepass. (Apex je najbolji primjer, nije ni COD bolji)
Fenix Baš ste me napalili sad s Killzoneom, Bez problema bi iskeširao za jedan lijeni remaster kolekcije s multiplayerom. Ili samo KZ2 MP. Ta PS3 generacija je stvarno bila posebna po pucačinama s odličnim idejama. Od KZ, do Warhawka, Resistancea, MAG-a... Mislim da se svi boje vratit tome prvenstveno zbog toga što svi očekuju F2P i sezone. Ako nije CoD ili BF ne možeš više prodat dobar MP naslov.
somethingwrong Fenix bio je tu i PlanetSide2, CoD MW2(1), itd. Najjača generacija PS3. Zvuči čudno, za toliko pljuvani PS3, ali Uncharted 1, 2 i 3, KZ2 i 3, Resistance 1, 2 i 3, TLOU, Infamous, GTA IV, MGS 4, GOW 3, ma neću dalje ni nabrajati..
escoban Vjecno haraju rumori o novom SOCOMU dije to zapelo… Sony pokusava izvlacit nove IPjeve iz guzice (Concord) a imaju vrhunski IPjeva koji su ugaseni.
briatore somethingwrong PS3 su pljuvale samo budale. Daleko najjači period Sony ekskluziva. Na stranu cell procesor i lošija izvedba nekih multiplatform naslova.
foggy briatore PS3 su pljuvale samo budale. Daleko najjači period Sony ekskluziva. Pa ono, Xbox ih je pojeo tu generaciju, zapravo je pitanje samo na sto se fokusiras. Za mene je to najgora Sony generacija jer je moj primarni fokus bio zanr koji je Xbox gurao tu generaciju. Daleko si od istine, na zalost.
briatore foggy pa očigledno su moj primarni fokus i tvoj primarni fokus dva dijametralno suprotna primarna fokusa.🤣
somethingwrong foggy Pa ono, Xbox ih je pojeo tu generaciju Ne znam u kojoj paralelnoj stvarnosti je Xbox ikada ikog pojeo. I tu svoju najbolju generaciju je završio iza PS3. Anyway, da, dobro je da se Guerilla tad maknula od KZ i krenula raditi Horizon, sad samo da se na bar jednu igru vrate na KZ, makar i kao remake KZ2 MP makar i sa Gaas F2P BP DEI i još skraćenica ako treba . Aaaa
foggy briatore Meni je samo cudno slusat neke hvalospjeve o sonyjevoj najgoroj generaciji konzola. somethingwrong Znas kak vele, ups, there was somethingwrong with ps3 Od svih nabrojanih pucaljki killzone mi je bio ok, ali def ne trebam neki reboot remaster.