Ne…
Bio sam spreman ici do 700€ za verziju sa diskom, ovako mi to jednostavno nema smisla. Sta cu igrati na tome? Remakeove remakeova i igre koje smo svi zavrsili vec 4 puta? Sorry ali ne hvala :/

Razmisljao jesam, cak sam i stavio svoju peticu na prodaju, ali kad sam vidio cijenu i da dolazi bez disk drivea odmah sam odustao.

Ne dajem 950€ da bi reprizirao igre u 4k60 😂

PS5 me kostao 4000 kn sa disk driveom i stalkom

Spremao sam se završiti Astro Bota i stavit svoj Slim na oglas, ali ništa od toga.

HaHa-Ha-Ha koliko trolova. 31% čak da će kupiti. 😃

Neću jer nije samo cijena, stvar je što nude za tu cijenu i takav ogavan proizvod gdje moraš dati još hrpu para da bi igrao disk verzije igara koje si kupio. Ispali su gamad ona najveća.

Najn,niks,njet,no,ne. Od ps1 pa do ps5 nikad nisam kupovao slim ili pro verziju. Tako da neću ni ovo.

Ne, ali ja nisam planirao ni prije. Ionako ne stižem ništa igrati, zadnje online sam bio prije 2 mjeseca. Meni je sve isto.

Apsolutno, ova moja je odsluzila kaznu, vrime je za osvjezenje.

Da, treba nastavit tradiciju kupnje konzole na day one 🙂

"Čekaj da vam ja kažem iskreno, meni to uopće ne interesira, mislim to mene uopće, šta to meni uopće ne igra ulogu. Meni ne igra ulogu, šta? Ako ko ima novaca nek si kupi i ako nema, nema i šta!? "

By Ljubo (Misli 21 stoljeća)

Ne, gornja granica koju bi bio spreman iskeširati je oko 750€ sa disc driveom. Većina ps5 igara mi je na disku. Bez čitača ne dolazi u obzir.

Naravno da ne, prodaju muda pod bubrege.

Cijena nije bit… 🙄

Do dana izlaska i još godinu dana nakon toga ću ih psovat što nas prisiljavaju potrošit dodatnih 140 eura za disc drive.

Jako šupački i pokvaren potez.

Dal ću kupiti? Hoću. Day 1? Vjerojatno.

PS5 je kupljen day 1, od prvog dana se nije gasio. Realno, može riknut sutra, može izgurat još 3 godine. Ako rikne, u svakom slučaju moram kupit novu.

Ovako dobivam novu konzolu sa 2 godine garancije. Ako rikne, dobivam novu drugi dan.

Nova konzola će također bit korištena sve dok ne izađe PS6 u narednih 4-5 godina. Jel cijeli paket preskup? Apsolutno. Hoće li isplatit svoju vrijednost u tih 4-5 godina? S obzirom na vrijeme koje provodim igrajući, apsolutno.

Razumijem sve koje je ovo odbilo, slažem se sa 98% negativnih komentara. Al eto, ja ću uzet.

Ne. Ali boli me spoznaja da uskoro dajem 2-3 tisuće za PC. S druge strane stvarno je krajnje vrijeme i to neće služiti samo za igre.

Koga lažem, 90% vremena hoće.🤣

Vrlo vjerojatno ne budući da imam solidan PC na kojem mogu vrtiti igre s dobrim performansama i još boljim grafičkim prikazom.

Ma ja ću uzet. Plus diskdrive….

Moj slim ima 4 mjeseca, prijatelj će ga uzet za 400, dužan mi je 100 pa si mislim da bi mogo.

Taman mi je varijabla u 11tom mjesecu, 13ta plaća u 12tom pa nek se nađe.

U kompu je GTX 4060 i to ne mislim mjenjat uskoro….