Dokle god me služi trenutna konzola, nemam namjeru kupovati novu. Trenutno jednostavno ne vidim razlog kupovine nove konzole.

Ako se kojim čudom pokvari, tek onda ću uzeti Pro verziju.

Tuhy Slazem se, skupo DA supacki DA dali ce se isplatit DA, samo se ja nepoksavam prevarit izgovorom sta ako mi rikne ovaj PS5 🤣

Sere li medvjed u šumi?

Ja svoju peticu nazalost nisam puno koristio, a imam još dosta toga za odigrat tako da mi uz ove cijene nema smisla uzimat pro.

Ja cu uzet, vec imam kupca za svoju 5. Tako da samo cekam da otvore preorder

Zero Ali boli me spoznaja da uskoro dajem 2-3 tisuće za PC

A kakav je to PC?

4070S se može kupiti za 600-650€, 5600X za 100€, dodaj još matičnu, napajanje, ram, SSD što je 300-400€. Znači za 1000-1100€ igraš u 1440p apsolutno sve na ultra s RT-om.

Brijac Ja ne vidim takve cijene po ADM-u i Futuri, gdje sam i gledao. Dvoumim se da li sam slažem ili da uzmem nešto već složeno, ali s obzirom da sam picajzla vjerojatno ću morati na ovo prvo. Ne bih išao na ništa ispod 4070 Ti Super.

Pf, imam ja ideju.

Maknut ću disk drive sa ovog šta imam i ovog prodat ko digital za 400 Ha-Ha-Ha

Sa temua nove bočne stranice i to je to

doktor1 da su od prvog dana krenuli s tim odvojenim diskom imalo bi donekle smisla sve ovo. Ovako za veliku većinu vlasnika PS5 fat baš i nema. S tim da mislim da će se velika većina ovih koji kategorički odbijaju negdje iduće godine u ovo vrijeme predomislit (možda već i kroz par tjedana nakon PS Showcasea) jer bit će hrpetina novih igara koje će se upitno izvodit na običnom PS5, ali do onda će možda i cijena bit 100ak eura manja + će upakirat disk.

Za par tjedana ili mjeseci će se ovo zaboravit, a dragi early adopteri će odradit svoje

Planiram uzeti Pro, štoviše već sam se osigurao sa driveom da ne bude iznenađenja, nestašica ili dizanja cijene nenadanog.

Genesis - samo jako 💪🏻

Fenix

100 eura pojeftinjenje bi bilo game changer sigurno. Pogotovo sa ovom šemom kupnje drivea unaprijed.

Samo vi koji to radite, imajte na umu da ako vam je neispravan disc drive, a to saznate kad ga spojite na PS5 Pro, nema zamjene za novo.

Ovaj ide na servis i cjela dugotrajna procedura se odrađuje ako se vraća nakon više od 14 dana od kupnje.

Mislio sam kada izađe GTA VI ili bar kad bude dobio neki sigurniji datum, ali ako malo cijena ne padne i ne pokažu nešto konkretnije u vezi Pro-a rađe ću si uzet slim i razliku uložit za TV.