Dokle god me služi trenutna konzola, nemam namjeru kupovati novu. Trenutno jednostavno ne vidim razlog kupovine nove konzole.
Ako se kojim čudom pokvari, tek onda ću uzeti Pro verziju.
Dokle god me služi trenutna konzola, nemam namjeru kupovati novu. Trenutno jednostavno ne vidim razlog kupovine nove konzole.
Ako se kojim čudom pokvari, tek onda ću uzeti Pro verziju.
Sere li medvjed u šumi?
Ko da sam ja pisao
Ja svoju peticu nazalost nisam puno koristio, a imam još dosta toga za odigrat tako da mi uz ove cijene nema smisla uzimat pro.
Ja cu uzet, vec imam kupca za svoju 5. Tako da samo cekam da otvore preorder
Pf, imam ja ideju.
Maknut ću disk drive sa ovog šta imam i ovog prodat ko digital za 400
Sa temua nove bočne stranice i to je to
doktor1 da su od prvog dana krenuli s tim odvojenim diskom imalo bi donekle smisla sve ovo. Ovako za veliku većinu vlasnika PS5 fat baš i nema. S tim da mislim da će se velika većina ovih koji kategorički odbijaju negdje iduće godine u ovo vrijeme predomislit (možda već i kroz par tjedana nakon PS Showcasea) jer bit će hrpetina novih igara koje će se upitno izvodit na običnom PS5, ali do onda će možda i cijena bit 100ak eura manja + će upakirat disk.
Za par tjedana ili mjeseci će se ovo zaboravit, a dragi early adopteri će odradit svoje
Planiram uzeti Pro, štoviše već sam se osigurao sa driveom da ne bude iznenađenja, nestašica ili dizanja cijene nenadanog.
Genesis - samo jako
100 eura pojeftinjenje bi bilo game changer sigurno. Pogotovo sa ovom šemom kupnje drivea unaprijed.
Samo vi koji to radite, imajte na umu da ako vam je neispravan disc drive, a to saznate kad ga spojite na PS5 Pro, nema zamjene za novo.
Ovaj ide na servis i cjela dugotrajna procedura se odrađuje ako se vraća nakon više od 14 dana od kupnje.
Probat ću ga na trenutnom PS-u
Mislio sam kada izađe GTA VI ili bar kad bude dobio neki sigurniji datum, ali ako malo cijena ne padne i ne pokažu nešto konkretnije u vezi Pro-a rađe ću si uzet slim i razliku uložit za TV.