800€ damn
Ovo je PS5 Pro. Izvodit će igre “gotovo” dvostruko bolje, a cijena je veća nego što se prognoziralo
800€
Jesam dobro vidio? 7. 11., €800??? Samo digitalna verzija?
€800???
- Uređivano
Ukratko:
- PS5 PRO ima rebra i bolje performanse
- 800 eura
- Mark Cerny djeluje starije
puff… Tocno ono sto sam zelio od konzole ali cijena je bas paprena…
Ma dobro je i 30 fpsa
Nikad mi nije bilo bitno igrati u 60 FPS-a
bez diska?
Btj 800 eura za 45% bolje efepese, skoro pa plaća da mogu iznova igrati njihove remakeove i remastere.
Samo malo…kako u SAD-u jebenih $699, a kod nas €800? Btj
800 put poludjeli, jebo ih. I jel to samo Digital? Ne dolazi mi u obzir.
I jebemti pokazivanje starih igara koje se vrte na njemu.
Prije izlaska moraju imat State of play sa najavama igara inače opet sami sebe sjebavaju. Sa cijenom si nisu učinilli uslugu, pogotovo ako je ovo samo za Digital.
Ni vertical stand ne stavljaju unutra nego moraš kupiti zasebno.
- Uređivano
Vertical stand 50€
BluRay drive 100€
- Uređivano
Evo više na njihovom službenom blogu:
The PS5 Pro console will be available this holiday at a manufacturer’s suggested retail price (MSRP) of $699.99 USD, £699.99 GBP, €799.99 EUR, and ¥119,980 JPY (includes tax). It will include a 2TB SSD, a DualSense wireless controller and a copy of Astro’s Playroom pre-installed in every PS5 Pro purchase. PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately.
Disc Drive for PS5 separately ?!?!?!?!!?
Haha ma nema sanse, brisem njuskalo oglas za svoj ps5.
da nije digital mozda bi i razmislio, ali 800€ za ovo nema sanse. I jos dodaj stalak
PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately.