• Gaming Vijesti
  • Ovo je PS5 Pro. Izvodit će igre “gotovo” dvostruko bolje, a cijena je veća nego što se prognoziralo

Pročitaj na portalu
Članak

Ovo je PS5 Pro. Izvodit će igre “gotovo” dvostruko bolje, a cijena je veća nego što se prognoziralo

Konačno je i službeno razotkriven PS5 Pro. Arhiktekt konzole Mark Cerny u “technical dive” obraćanju uglavnom je ponavljao informacije iz ranijih leakova koje su u najvećoj mjeri bili točni.

Brijac kako su nonsalantno stavili tih 800 eura na kraj 😃

Jesam dobro vidio? 7. 11., €800??? Samo digitalna verzija?

€800???

Ukratko:

- PS5 PRO ima rebra i bolje performanse
- 800 eura
- Mark Cerny djeluje starije

puff… Tocno ono sto sam zelio od konzole ali cijena je bas paprena…

Nikad mi nije bilo bitno igrati u 60 FPS-a 😆

Btj 800 eura za 45% bolje efepese, skoro pa plaća da mogu iznova igrati njihove remakeove i remastere.🤣

Samo malo…kako u SAD-u jebenih $699, a kod nas €800? Btj

800 put poludjeli, jebo ih. I jel to samo Digital? Ne dolazi mi u obzir.

I jebemti pokazivanje starih igara koje se vrte na njemu.

Prije izlaska moraju imat State of play sa najavama igara inače opet sami sebe sjebavaju. Sa cijenom si nisu učinilli uslugu, pogotovo ako je ovo samo za Digital.

Ni vertical stand ne stavljaju unutra nego moraš kupiti zasebno. 😂

Vertical stand 50€

BluRay drive 100€

😆

VERTICAL STAND SOLD SEPARATELY

Giphy - Cracking Up Lol GIF by HULU

Evo više na njihovom službenom blogu:

https://blog.playstation.com/2024/09/10/welcome-playstation-5-pro-the-most-visually-impressive-way-to-play-games-on-playstation/

The PS5 Pro console will be available this holiday at a manufacturer’s suggested retail price (MSRP) of $699.99 USD, £699.99 GBP, €799.99 EUR, and ¥119,980 JPY (includes tax). It will include a 2TB SSD, a DualSense wireless controller and a copy of Astro’s Playroom pre-installed in every PS5 Pro purchase. PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately.

Disc Drive for PS5 separately ?!?!?!?!!?

Haha ma nema sanse, brisem njuskalo oglas za svoj ps5.

da nije digital mozda bi i razmislio, ali 800€ za ovo nema sanse. I jos dodaj stalak

PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately.

😆

Uff a ja si mislio cekat pro, dobro da sam uzeo slim. Hvala lijepo, meni performance mode odgovara.

@Fenix

Ovo je digital edition:

PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately.

Btw trebao si ih žešće posrati u članku.

Jedino što mi je žao što ovo nije bilo u sklopu nekog showcasea, da malo vidimo novih igara.

It will include a 2TB SSD

Pa jbmu miša, to ste trebali navest odmah konji jedni Sonyevski.

Ovo je već ozbiljan upgrade i razlog ovakve cijene.

Doduše, moram odvojiti dodatnih 100 eura za disk drive, tak da si jebite mater ipak

Mislim da su cijene o kojima se pričalo od 500€ bile nerealne. Duplo jača konzola za 100 eura više. No way.

I disk je 2TB.

Ali da je totalno pederski da se plaća vertical stand, fakat je.

Izgleda da neću ovo kupiti day one, koliko god bi htio.

A ništa onda frendsoni, čekamo PS6.

Ne treba mi PRO. Ljudsko oko ne vidi razliku između 30 i 60fpsa. 😆

idem vec sad kupit disk i cekam konzolu 🤣

Jedini razlog zašto uzeti pro:

Tzereen Mislim da su cijene o kojima se pričalo od 500€ bile nerealne. Duplo jača konzola za 100 eura više. No way.

Pa trenutno je PS5 550€, ne vjerujem da je itko mislio da će Pro biti 500€.

Tuhy Taman tio napisat 2TB totalni idiotizam i nepotrebno, samo je to diglo cijenu za 150eura… Ima sam po 6-7 igri instalirano i nikad nisam ima problema sa spaceom… Ljudi ocito imaju po 20 igri na konzoli istovremeno

Brijac ja mislio da je 400😁. Sorry onda. Onda tek ne kužim snebivanje oko cijene. Duplo jača, dva i pol puta veći disk. Za 250 eura više nego ps5?

E sad kad pocinje preorder jer sam za ps5 izvisio 😁. Ja cu uzet ko ga fucka sad.

Flipper nije li oduvijek bilo 100 nečega više?

Sretno vam bilo s po dva eura dnevno u kasici

escoban

Ja imam 2TB tj dodatni SSD od 1TB koji je koštao onako 80 eura ili tako nešto. U mass productions cijena nije niti približno tolika. Mislim da je cijena takva jer nemaju konkurenciju.

escoban imaš instalirano Destiny, MK, COD i Diablo i ne može se više ni update igre napraviti.

Kužim da si single player odigram I maknem, ali ove igre stoje stalno na disku da zaigram kad mi dođe.

crohunter Ja cekam PS5pro lite verziju

Ovo je lite verzija 😆

Za full verziju moraš dati još 140€ za disk drive i 30€ za vertical stand.

escoban

A eto, meni je ovo trenutno na knap, jer mi Mortal Kombat zauzima 100 i nešto, a nedaj bože stavit COD gore.

Dodaj još igru - dvije (tipa, Wukong zauzima 105GB), pa ako još imaš nešto spremljenih gameplay videa i knapuša je.

Meni je ovo od 2TB odlično proširenje, al stvarno je i jebački diglo cijenu (nije samo to, jasno, ali vjerujem da je bitan faktor).

Ne znam zašto se čudite za vertical stand jer on ne dolazi ni uz Slim verziju konzole. Niš novo i meni posve očekivano.

Puno lošiji potez je što je ovo isključivo Digital konzola i moram kupit jebeni disc drive…dodatnih 139 eura…jbmu mater, baš loše.

Mislim, nije da si neću ušićarit neki popust i sve skupa ( plus moja kasica sa 2 eura dnevno 😛 ), al ovo me full razjebalo sa Digital konzolom.