Računajući normalan životni vijek, a to je jako optimistično, možda vidim još dva GTA naslova do smrti 😄

Nadam se da će onda nakon ovog bit povratak u Liberty City.

Svakom igrom pokazali su trenutno savršenstvo i tri koraka ispred drugih a to ima svoju cijenu a to je vrijeme. Čekaj da se stvari dese.

Deadwalker Vremena su se prominila ja bi radije svako 5-10 godina igru kvalitete RDR nego svako 2 godine neko podgrijano sranje. Puna podrska R* i NDu nek si uzmu vrimena koliko god mogu i trebaju. Npr. to mi je kod Insomniaca veliki minus ljudi svako malo izbacivaju nesto mozda i zato nikad nisu ni uspili napravit neki 10/10 masterpiece.

Nemam ništa protiv toga da godinama čekam Rockstar igru jer znam da me čeka nešto vrhunski što će podignuti ljestvicu jako visoko.

U međuvremenu itekako ima odličnih naslova. Nije da se nema šta igrati pa je problem čekati.

escoban Inspmniac još nije izdao poludovršenu ni flop igru,ne znam odkud ti oni kao loš primjer,ljudi su konstantna kvaliteta…i 10/10 po portalima nije garancija da će ta igra biti super baš svakome…inače se se slažem da velikom R ne treba nametati vremenske okvire,kad izađe biti će TOP