wooddiebone Računajući normalan životni vijek, a to je jako optimistično, možda vidim još dva GTA naslova do smrti 😄 Nadam se da će onda nakon ovog bit povratak u Liberty City.
escoban Deadwalker Vremena su se prominila ja bi radije svako 5-10 godina igru kvalitete RDR nego svako 2 godine neko podgrijano sranje. Puna podrska R* i NDu nek si uzmu vrimena koliko god mogu i trebaju. Npr. to mi je kod Insomniaca veliki minus ljudi svako malo izbacivaju nesto mozda i zato nikad nisu ni uspili napravit neki 10/10 masterpiece.
TITANXIS Svakom igrom pokazali su trenutno savršenstvo i tri koraka ispred drugih a to ima svoju cijenu a to je vrijeme. Čekaj da se stvari dese.
turok99 escoban Inspmniac još nije izdao poludovršenu ni flop igru,ne znam odkud ti oni kao loš primjer,ljudi su konstantna kvaliteta…i 10/10 po portalima nije garancija da će ta igra biti super baš svakome…inače se se slažem da velikom R ne treba nametati vremenske okvire,kad izađe biti će TOP
StarFox_N Nemam ništa protiv toga da godinama čekam Rockstar igru jer znam da me čeka nešto vrhunski što će podignuti ljestvicu jako visoko. U međuvremenu itekako ima odličnih naslova. Nije da se nema šta igrati pa je problem čekati.