Slična putanja kao i GTA V. Ujedno i odraz otužnog stanja na tržištu AAA igara. Što će gameri drugo nego kupovati najbolje igre prošle generacije (ako već nisu) kad novih i boljih nema, pogotovo kad je takvim top naslovima cijena najčešće oko 20 eura. Prodat će se RDR2 do kraja ovog gena barem još toliko.
Red Dead Redemption 2 prodan 10 milijuna puta u zadnjih godinu dana. Radi se o šest godina staroj igri
- Uređivano
Brijac Ok, ali za razliku od GTA V RDR 2 još uvijek nije dobio nikakav dodatan tretman za nove/trenutne konzole. U nekoj budućnosti će biti remaster i to je jasno kao dan, ali trenutno ne vidim neku inicijativu da iznova kupuješ igru na konzoli, osim ako se ne želiš "odužiti devovima", imati fizičko i digitalno izdanje ili što već. Double dip s PC verzijom je razumljiviji.
Ja bi kupio PS5 verziju odmah.
S tolkom prodajom me još više iznenađuje manjak pažnje koju Rockstar posvećuje RDR serijalu.
Jedinica je tek nedavno dobila remaster, a dvojki doslovno treba samo patch, ali ako im 10M prodanih komada 4 godine stare igre nije dovoljno da opravdaju taj patch onda si možeš mislit kolko zarađuju od Online mikrotransakcija
wooddiebone a dvojki doslovno treba samo patch
Taj "patch" već postoji na modanoj PS5 konzoli. Eto koliko puno im je to posla kad je to jedan haker uspio napraviti.
Neke stvari u životu će mi zauvijek bit apsolutno neshvatljive.
Puno njih su samo igrice za razbibrigu ali RDR je igretina. To igraju i stari i mladi.
Ovo mi zbilja nije jasno, iako dopuštam normalno da svak od nas ima različite ukuse ili afinitete.. Znači vjerojatno je na nekoliko razina Gta V fantastična igrica (online neigram, al vidim čuda zarađuje, pa vjerujem da je ok.. Tri protagonista, izmjena bilo kad, dosta inovativno…) ali toliko otužno jadna priča i neiskorišten potencijal, ono baš za ubit se……. Ne vidim razloga za nit jednom kupit, kad se usporedi sa Gta 3, Vice, San And i Gta IV, a kamoli 3 puta.. Ali svak ima svoje veselje…
- Uređivano
wooddiebone Ja bi kupio PS5 verziju odmah.
Istina.
Iako je za samu kritiku da i poslije 6 godina još uvijek se nisu udostojili napraviti neki pošten patch za ogavan HDR koji prati igru još od izlaska.
PS5 verzija sa dobrim HDRom i 60hz podrškom bi je napravilo doslovno novom igrom..
Možda na kraju srede za PS5 Pro.
Zaželi san se i ja opet odigrat…