DarkPunisher

Joj figura je perverzija.

Ide insta buy ako je releasaju u prodaju.

Hajp, trema i leptirići u stomaku na remaster.

E al ne kužim zašto su izostavili Defiance.

Mene je samo strah da to ne bude remastered verzija tipa FF VIII ili Chrono Cross.

Ajde, ni remasteri nisu za hitit. To je zapravo uvod u budući remake.

Možda konačno uspijem završit drugu igru kak spada, odnosno nastavak Soul Reavera.

Uvodna animacija mi je tad bila nešto najbolje.

Gledao bih je u cijelosti svaki puta. Fora mi je navek bila kad mu slomi frajer krila da ga kazni pa pade u vražje gospodarstvo.

To hladno podzemlje sam mrzio najviše i one smešne tipove koji te odmah dočekaju da te počnu grebati isisavati.

A sad sam se sjetio i onih nekakvih paukova ili tako nešto slično koji se zakelje na tebe i počnu te isisavati. Ti su mi išli na luleka.

Lepa vremena su to bila, kaj drugo reći nek da je tak bilo.

Jbmu, nije ništa 100% potvrđeno.

Giphy - Black Widow Avengers GIF

Ako stvarno bude, kupuje se kakav god da bude.

Haha, remaster. Koji fail jebote. Neću to ni igrat

Precijenjena igra koju je posebno sad vrijeme pregazilo. Ne treba nikakav remake, a još manje remaster.

Biti ce vam ono ps izdanje kao i do sad sto znaci govno

A ono, za nas fanzore dovoljno da dignu rezu i tako nešto manje. Bitno da se igra može pokrenuti na modernim konzolama i računalu. Serijal je takorekuć mrtav, to znamo. Zato ne znam zašto nisu mogli i Defiance, kad već idu na obični remaster…a ovo je baš serijal s ogromnim naglaskom na priču i likove.

Valjda dođe kasnije ako bude interesa…

Zero bitno je da poprave kameru i kontrole, a ne rezu, jebes rezu, bitno je da je igrivo, a original to danas vise nije.

Nit me interesiralo nekad pa ni sad 🙄