Mene je samo strah da to ne bude remastered verzija tipa FF VIII ili Chrono Cross.
Legacy of Kain: Soul Reaver 1 i 2 vraćaju se kao remasteri
Ajde, ni remasteri nisu za hitit. To je zapravo uvod u budući remake.
Možda konačno uspijem završit drugu igru kak spada, odnosno nastavak Soul Reavera.
Uvodna animacija mi je tad bila nešto najbolje.
Gledao bih je u cijelosti svaki puta. Fora mi je navek bila kad mu slomi frajer krila da ga kazni pa pade u vražje gospodarstvo.
To hladno podzemlje sam mrzio najviše i one smešne tipove koji te odmah dočekaju da te počnu grebati isisavati.
A sad sam se sjetio i onih nekakvih paukova ili tako nešto slično koji se zakelje na tebe i počnu te isisavati. Ti su mi išli na luleka.
Lepa vremena su to bila, kaj drugo reći nek da je tak bilo.
- Uređivano
Čekamo kolovoz.
Haha, remaster. Koji fail jebote. Neću to ni igrat
Precijenjena igra koju je posebno sad vrijeme pregazilo. Ne treba nikakav remake, a još manje remaster.
Biti ce vam ono ps izdanje kao i do sad sto znaci govno
A ono, za nas fanzore dovoljno da dignu rezu i tako nešto manje. Bitno da se igra može pokrenuti na modernim konzolama i računalu. Serijal je takorekuć mrtav, to znamo. Zato ne znam zašto nisu mogli i Defiance, kad već idu na obični remaster…a ovo je baš serijal s ogromnim naglaskom na priču i likove.
Valjda dođe kasnije ako bude interesa…
Nit me interesiralo nekad pa ni sad
Evo Tomba izlazi 1.8
Kriminalno izdanje
Da kupiti cu ga ali i dalje mislin da je kriminalno
Volija bi da se varan ali ovo nas ceka i za Soul Reavera
Miro a čuj, ili ovo, il platit astronomske cifre za PS1 verziju. Ja sam napravio ovo drugo
yakuza_stinger il platit astronomske cifre za PS1 verziju
Ja nemoram kad vec iman
I Tombu i Soul Reavera