Ne želim ni pomisliti što nam Neil sad sprema
Neil Druckmann kaže da bi nova Naughty Dog igra mogla redefinirati pojam gaminga
- Uređivano
https://twitter.com/NextGenPlayer/status/1793627236106428477?t=gWimVnf3gQWlULFrKWasJA&s=19
Odnosno, s obzirom da tweetanje ne radi:
Neil Druckmann:
“Many companies would insist on sticking to profitable franchises, but SIE's culture and philosophy empower us to pursue new ideas. Art requires risk. I'm incredibly thankful that SIE trusts us to leverage our past successes to explore brand new creative avenues”
Sorry bro, nisi Valve
Započet će novi serijal, možda mješavina U i TLoU-a sveden na višu razinu. Next gen neće možda biti glavni hajlajt jer to više nije ni bitno, to je popratni sadržaj u današnje vrijeme.
Sa Tlou1 i Tlou2 su redefinirali, ne sumnjam da će i sa sljedećom igrom postavit nedostižnu granicu za veliku većinu drugih.
StarFox_N zasto negativan? Ako ces negativno odi na fejs i citaj Branimira ili Marksa. Ovo je moje misljenje, jer se lik postavio iznad studija i serucka od izlaska tkou2, te indirektno ili direktno sam sebe predstavlja i smatra velicinom. Ja ne volim to niti cu ikada voljeti. Redefinicija gaminga je OGROMAN podhvat
Neka naprave neki Uncharted spin sa Drakeovom kcerkom i to je to, nema puno izmišljanja tople vode i rizik je mal jer iskustvo u takvim igrama imaju. Ponoviti TLOU 1 je težak pothvat cak i sa novim game/film idejama.
Druckmann definitivno ima pokriće kada daje ovakve izjave, no ovo mi svejedno zvuči jako…prepotentno. U najboljem slučaju će samo povećati ionako već ogromna očekivanja od njihove iduće igre i staviti dodatni pritisak na svoj tim.
Ima svako pravo za ovakve hrabre najave, uz Rockstar su jedini studio koji kontinuirano pomiče granice u gamingu već duže vrijeme. Sjećam se prvog gameplay otkrivanja TLOU2, igra je bila nevjerojatna i tehničko postignuće, a takva je i dalje i danas.
Pretpostavljam da će, što god da spremaju, ići u smjeru daljnje filmičnosti u prikazu akcijskih avantura, jer su u tom žanru neprikosnoveni. A ako i odluče napraviti nešto drugačije, siguran sam da će u najmanju ruku biti vrlo dobro i da će opravdati sva ulaganja.
I definirat ce jer ce izaci za mobitele
Da, krajnje je vrijeme da se remasterira remake TLoU Part 1.
- Uređivano
biver I definirat ce jer ce izaci za mobitele
Simbioza PC/console igre sa mobilnim uređajem, socijalnim aspektom i filmskim elementima bi moglo imati neki "redefinirani" pojam gaminga, slicni koncepti su se spominjali za igru Everywhere koju radi Leslie Benzies (ex Rockstar zaposlenik)…
Ovo što Neil najavljuje je više hype da se fokus privuce na novi ND ip jer je suša, Sony kao konzola je ogranicena platforma da bi se uvelo nešto što vec nije viđeno u gamingu, PC ima puno više opcija te Valve ima ideje za revolucionarni VR gaming headset sa "brain" senzorima, ali to se može ocekivati tek za desetak godina…
- Uređivano
Nego…
chono Redefinicija gaminga je OGROMAN podhvat
Tako je! A ako netko s pravom može pričati o redefiniciji onda su to:
Shigeru Miyamoto
Hironobu Sakaguchi
Shinji Mikami
Hideo Kojima
Fumito Ueda
Sam Houser i Dan Houser
Hidetaka Miyazaki
John Carmack
A ovo što je Druckmann izjavio zvuči preambiciozno. Nešto slično je i Kojima govorio za DS. Ali, hajde da i to vidimo.
Nek je Drukman preambiciozan, prepotentan, prepametan, premaštovit, premazan svim mastima i prepreden ali on je osmislil igru koja mi paše toliko da sam poludel za njom a to je po meni uspjšan gamemaker.
Davno prije počeo sam gajit prema njemu baš neku negativu nakon što sam došao i prošao gnjusni dio druge igre. Rekoh samom sebi: taj jebeni Drukman se poigrava osjećajima igrača diljem svijeta, to mu nije trebalo i zašto je morao biti takav gnjus.
Davno sam mu oprostio i nanovo ga poštujem i volim kao nekog tko zna kak me razveselit a potom razjebat.