˄˄
Ažuran si. ;D
Well, definitivno ću imati vremena za par prelazaka dok remake ne izađe Tipičan Atlus.
Da, samo da se ne ponovi Persona 5 on Playstation 3, Winter 2014. Ali najjači su, znači igra za PS Vitu bi mogla kod nas izaći krajem 2018.-e - početkom 19.-e. A zlobnici govore da je Vita mrtva. (: Da ne govorim da oni imaju u planu još i igre za 3DS. Volija bi raditi za Atlus, života mi.
Nisam još siguran za ovu Rin trap šemu. Istu ili barem sličnu reakciju je Vincent imao i u situaciji sa Catherine u originalu. Možda nas samo trolaju. Mislim, sve je moguće. Ako je trap, we all fell for it. So it's a pretty good one. ;D
- Katsura Hashino ipak nije u ulozi directora. Očito je njegov novi RPG (Project Re Fantasy) projekt u punom jeku pa je tamo maksimalno posvećen; ali nije da je ovdje u potpunosti isključen. Znači ista stvar kao Mikami - Johanas u TEW-u 2. Hashino je
CREATIVE producer, dok je ulogu directora preuzeo Kenichi Gotoh koji je zapravo bio zadužen za usavršavanje
battle system-a Persone 5.
- Nova stvar su i laserski blokovi, te mogućnost povezivanja i micanja više blokova odjednom.
- S obzirom da je kompetitivni segment Catherine u sve većem porastu, u ovom remakeu su odlučili pridodati veću pozornost tom dijelu publike, pa će biti ubačen network/online feature.
- Cross-save između PS4/Vite.