ima za skinuti roster sa legendama,netko je to napravio i sad bi ja sezonu odigrao s njima i kad pravim sezonu stisenem tamo i nadjem taj roster kao prihvati ga a kad udjem u sezonu pojave mii se stari igraci tj novi bez legendi,jeli moze netko molim vas pomoc kako da namjestim da s tim legendama igram?!
jel odabereš "Use custom roster: Yes" kad praviš sezonu? pa onda odabereš Roster, nakon toga?
da kad pravis sezonu stisnes trokut i nadjes od nekoga online roster,ja ovaj mogu igrat na quick match a kad idem pravit sezonu odaberem ga i udjem ali tamo su igraci od tekuce sezone,nema legendi
hmmm.. wierd..... nisam imao sličan problem, ali mi se sviđa tvoja ideja :) da igraš sezonu sa legendama. uh... moram pokušati kad dođem kući!
Sinoć sam skino 2K za PC, upalio, ostao oduševljen! Kako je dobra, igrao sam na PS4, ali na PC-u je to još bolji ugođaj... tek sad vidim da su na konzoli one 'after basket cuts', 'pre game' ili 'replay' situacije u 30fps, u odnosu na 60fps koliko je na pc-u, pa to kad ide iz gameplay-a u replay ili animaciju sad izgleda butter-smooth! Ljepota.
Jedva čekam i da započnem novi MyCareer, ovaj put mislim da ću ići na SF athlete varijantu, da sam što dominantniji u MyPark mečevima onako kao SG 3pt shootera me nadskoče svi bez problema. :(