Transfer ti služi da stvari iz svog inventara prebaciš u kutiju/spremnik/ormar/komodu/osobu.
Znači u ovom slučaju si ubio Radroacha i sa njega možeš uzeti njegovo meso, ali možeš na njega prebaciti i neke iteme iz svog inventara.
Nisam siguran kak to funkcionira sa mrtvim neprijateljima, ali sa spremnicima bi trebalo funkcionirat tak kak sam opisao, a pošto su mrtvi neprijatelji u igri isto tretirani kao spremnici trebalo bi i tak radit.
Samo odabereš item u prvom stupcu koji je tvoj inventar i opcija "TAKE" na dnu ekrana bi se trebala promjenit u "TRANSFER" ili "STORE" ili nešto slično, stisneš tipku i prebacio si stvar iz inventara u spremnik.
Ako odabereš stvar u spremniku, i stisneš "TAKE", ta stvar se prenosi u tvoj inventar.
U gaćama si vjerojatno jer si negdje ostavio slučajno svoju obleku pa ti savjetujem da ju probaš naći, ako je bilo nešto dobro.
Moguće i da si samo skinuo obleku pa uđi u inventar preko pip-boya (krug na kontroleru), nađi obleku pod "APPAREL" i stisni "EQUIP".
Kod kupnje/prodaje ti je ista stvar kao i sa transferom stvari samo što u slučaju kupnje moraš imat dovoljno love da transferaš stvar iz prodavačevog inventara u svoj, a kad prodaješ dobivaš lovu.
Kad je nešto radioaktivno kao u ovom slučaju Radroach Meat, to znači da ako pojedeš tu stvar (da si digneš zdravlje) tvoj Rad-metar će dobit određeni broj radova i bit ćeš ozračen.
Ovisno o broju radova koje skupiš maksimalno zdravlje ti pada u omjeru 10 RAD = 1% zdravlja, umireš na 1000 RAD.
Radove skidaš sa na razne načine, ali najlakše je putem Radaway ljeka kojeg ćeš naći po svijetu i tako da odeš doktoru u većim mjestima.
Evo nadam se da si shvatio, probao sam bit što temeljitiji jer mi se čini da ti je novo dosta toga