Jučer je bio prvi dan da nisam zaigrao ovaj Fallout, idem opet sada :)
U petak sam prešao lvl.50 i bio neodlučan oko jedne stvari, i zapravo mi je pauza do danas raščistila odluku.
Moram pohvaliti F4 što omogućuje da ne moramo odmah potrošiti bodove za razvoj, to volim, ali sam na lvl.50 vidio da imam 24 nepotrošena boda - jer nikako se nisam mogao odlučiti, zapravo sama igra nije postavljala nikakve izazove koji bi to zahtijevali.
Al shvatih da još nisam niti započeo glavni quest tj. krenuo u potragu za Valentinom, pa mi je idealno tu napraviti jedan save kojeg ću čuvati i svoj drugi prelazak započeti on njega, praktično. Makar ću sigurno i od samog početka nekada.
Još primjetih da sam zaboravio uzeti najviši stupanj Rifelmana i Sandmana, a nakon toga mi je sneak damage bonus skočio na 5,3puta... I da sada i sa prostim oružjem kao dorađeni Overseer's Guardian (prostim jer je municije na bacanje) imam preko 200dam x 5.3 = one shotam gotovo sve u tijelo, jedino matant mastere trebam ciljati u glavu...
A gauss rifle je triput jači, jebemu to je glupo. Preglupo. Opet faza samo interaktivne šetnje kroz scenografiju... Nadam se da će i do konzola stići jednog dana modovi sa kvalitetnijim balansom igre.