Fuck, sad ces i Flipaca rastuzit :'( Od jutra citam kako se veseli da izlazi za 4 mjeseca jer nije skuzio da ameri pisu mjesec pa dan, al mi bilo grehota ispravljat ga.
Sorry, Fliper, ma brzo ce i to :-*

Je Fedro vidio ja kasnije, ali ajde. Shebaše me Ameri. Mene brine samo...a mene to stvarno brine...kada stići sve igrati? I kako novce zaraditi za sve hitove. Ova jesen-zima će biti krcata igretinama. Ne znam kako ekipa koja ima djecu i ženu igra i stigne sve. Ja imam curu pa pije mozak oko igara.

Samo da je posla zapravo a vremena će se naći nekako.

Je Fedro vidio ja kasnije, ali ajde. Shebaše me Ameri. Mene brine samo...a mene to stvarno brine...kada stići sve igrati? I kako novce zaraditi za sve hitove. Ova jesen-zima će biti krcata igretinama. Ne znam kako ekipa koja ima djecu i ženu igra i stigne sve. Ja imam curu pa pije mozak oko igara.

Jednostavno,  ne stigne se i ne mora stići sve odigrati.  Samo najbolje.

Je li istina da se četvorka nastavlja na trojku?
Ako je, da li to znači da bismo stvarno mogli vidjeti nešto nalik na Point Lookout?

*tears_of_joy*

Bilo je neko močvarno područje u traileru, čini mi se. PL je najbolji DLC pored obaveznog BS, definitivno.:)

...a ja nis' ni pogledao trailer.

Blitz Ima čari u pikselima

Je li istina da se četvorka nastavlja na trojku?
Vrijeme radnje je otprilike kao i u Falloutu 3, ali je različito mjesto radnje (uh, kao da pišem lektiru). Vjerojatno nisu direktno povezani.

U jbte, jeste zatrpali temu u par sati.
Kasnim, maloprije pogledao trailere.... šta reći nego fak jea! Jednostavno, igra izgleda odlično, drastična poboljšanja su vidljiva u svakom segmentu, a napokon imamo i pogled iz trećeg lica prilikom konverzacije! Znači nema više šugavog zumiranja!
Premda mi izgleda da će u nekim stvarima ići prema kežualizaciji (odabir prilikom konverzacije i power armor akcijska scena mi padaju na pamet), uopće ne sumnjam će ovo biti najbolji Fallout do sada.
Štednja za bundle je počela. 8)

Uglavnom mi koji imamo zenu i djecu spavamo manje i ne j..... :-D
Od kad je witcher izasao spavam u prosjeku 4-5h a zenu sam dvaput taknuo :-P

http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-15-fallout-4-pc-mods-can-be-played-and-shared-on-xbox-one-for-free

Izgleda fenomenalno. I dalje mi fali taj neki Fallout retro štih 50-ih iz trice koji se već u NV pogubija, i urbani mi dio pari isto u retro stilu, ali 19. st. ili s početka 20. st. šta mi se i općenito govoreći ne sviđa, a pogotovo ne u Falloutu. I to mi je jedina zamjerka. Grafika više nego dovoljno dobra za mene, gameplay iznenađujuće dobar, super mi je šta sad ima posebne animacije kad beštije napadaju, napokon voice acting aleluja, power armor napokon izgleda ka pravi power armor, hell yeah! Dobre su šanse da će ovo bit najbolji Fallout dosad, a samim time i jedna od najboljih igara ikad.

Nikad nisam uspio zavrsti f3 i nv, ali ovo nikako necu propustit.

"Everything that we do is a balance," Hines said, via Gamespot. "We could make the best looking game possible, but we dial some of that back in order to allow for all of these other things."

Hines went on to emphasise the role-playing freedom Fallout 4 will offer. "If you want to pick flowers and make potions all day, then that's what you're role-playing," he said. "If you want to go shoot everybody in the head with a laser-musket, then that's what you're role-playing."

Hines' words make sense, especially considering the scale of Fallout 4's Boston wastelands. The game's lead producer has spent 400 hours in the game and is still finding new things. Meanwhile, Imgur user Nukeclears has compiled a series of side-by-side comparisons between Fallout 3 and Fallout 4, and the evolution is clear. 

http://www.pcgamer.com/fallout-4-bethesda-will-dial-back-graphics-in-favour-of-complex-systems/

Seru.. Igra ce biti ogromna, ali zbog outdate enginea nemogu napravit kvalitetne vizuale uz kolicinu sadrzaja koju namjeravaju isporucit. Zbog toga ovi kompromisi, nikakav balans.

Mislim da covjek ima solidan argument protiv novog dijalog sistema u cetvorci.

http://youtu.be/ryrp_zUCRPY

meni se cak svida to sa dialogom
ali slazem se da trebaju napisat tocno sto bi rekao

ali mene vise ovo smeta
"Looking back at Fallout 3, there is a sameness to the environment," Howard said. "It can be, if you're playing the game for an eight-hour stretch, a little depressing."
razumijem da nemora sve bit iste boje ali stalker je imao razlicite mape i sve su depresivne, dark souls nema jedno te iste lokacije i sve su depresivne
u tome i je poanta post apokalipse

Meni se sviđa dijalog.
Sve igre imaju to rješeno tad da su opcije za razgovor skraćene, a lik izgovara roman.

Po meni bi savršeno bilo kad bi uveli dijalog iz Alpha Protocola gdje ti je samo naznačen ton odgovora, a same riječi saznaješ tek kad odabereš.

Tako bi se izbjegle česte situacije iz Mass Effecta gdje tekst koji piše zvuči komično, a Shepard kaže nešto prijeteće i druga osoba se naljuti.

Jasno određen ton odgovora i bok.

Mogu se poistovjetiti s "problemima" u dialogu što se tiče Mass Effecta, no ipak mi se više sviđa ova vrsta skraćenih opcija. Zapravo mi nema smisla da pročitam odgovor, odaberem ga i onda slušam kako ga glasovni glumac ponovno čita... naravno, osim ako se radi o Geraltu.
No Todd je rekao da će se određene stvari kod dialoga moći mijenjati, npr. pogled će se moći prebaciti iz trećeg u prvo lice (za nostalgičare i one koji naprave preružnog lika), pa će možda ubaciti i opciju za prikazivanje punog teksta. Iako vjerujem da je to većini prilično nevažno.