Baš sam sad malo čitao/gledao recenzije za igru..pa kako neki lik koji vjerovatno ni ne gleda nogomet moze ocjenit nogometnu igru..evo recimo IGN (jbg znam da oni odavno nisu mjerilo,al takvi ipak utječu na gaming) ukratko,liku je igra prespora,smeta ga što je obrana poboljšana,što gubi loptu stalno i što nemože jahat po pace buttonu..smjeh.. i onda još kaže ea nadam se da slušaš jel ovo nije dobro..isto tako je naveo da je "rival" fluidniji
Nemam pojma ja jedva čekam probat igru,nisam igrao još nijednu NG fifu..al po videima što gledam meni se čini jako dobra
ja kad bi čita recenzije kao šta su ign i ostale, vjerovatno nebi niti jednu igru bilo kojeg žanra igra. inače nisam na forumima, ali ovaj od pradavnih dana pratim zato šta točno znam, normalno i uz moje osobne doživljaje, ako postoji demo ili sam igru kupio na temelju slavne prošlost. uf zapertlja se na mobu. htio sam reći da postoje ljudi na forumu kojima vjerujem vezano za neku igru. za fifu npr. mi ne treba nitko, ali ako ono šta mislim potvrde trxplex, mudri i još neki onda znam da sam u pravu.
mgs isto ima par ljudi koji će mi u rečenici bolje objasnit , nego svi ovi ign ovi& u tri strane teksta i video reci. i zato sam na forumu, i pogotovo želim da "OVAJ" forum bude pravi, i da nitko ne piše za bilo koju igru. " igra je smeće" i to mu je cili post, mislim za sve igre, sve rasparave itd. odmah bi mu opalija hlađenje. nažalost ima ih na ovom forumu, ali mislim da će to bit sređeno u dogledno vrime.