Ali Alba bolji od Marcela? Alba? Onaj isti Alba kojeg ovaj nekad izbaci i stavi Mathieu-a? Bartra 80 a Varane 82 lel?
To ti i na kraju nece nista znacit iz dva razloga U ovoj fifi, ce bit bolji onaj igrac ,koji ima bolji pas ,i to je vec sigurno jer su u onlineu funkcije sve na full assisted, a grijesi se u pasovima samo tako. Znaci igracu pogledat ocjenu za pass
U fifi 15 nazalost nisam moga igrat sa tottiem pace 44 plus igra brza i ne uskladena i pace ispod 75 nisi moga sa tim igracem nista
Posto je igra usporena izbalansiran totti napokon moze igrat i sljedecu sezonu otic u mirovinu i to sa scudettom(pravim) plus ce ostat i igra u kojoj sve njegove kvalitete u ovim poznim nogometnim godinama dolaze do izrazaja pass,driblin i vision Mislim da je medu prvih 5 passera u ffifi 16 po ocjenama
Fifa 16 je teska igra, stvarno teska Nema drzanje botuna za dupli i eto te do gola, prakticki ako kreces od golmana trebas se dobro pomucit doc do centra
Napokon je odradena obrana,sredina i napad da niko nesteka Kao sto napisah pricekat cu 15 dana pa dat zavrsnu ocjenu
Ali mudri je to primjetio i svi koji to hoce, ne mozes dodat svom igracu ,a da na balun od protivnickih igraca ne krene najmanje jeda igra i ako je dodavanje na duze sigurno ti je presjecen balun Protivnicki ga ne ceka, nego odmah krece na njega ludilo
I na kraju stvarno teska igra, koja nema veze sa prethodnim verzijama Pa mogu rec da je ucim igrat ,jer nema dva dupla pasa i eto me u sansi Da nekzem da se puno vise mora i stopavat balun jer se odbija ako nije stopan
I dajte ljudi molim vas, tko se ne slaze s mojim postom, s nekim drugim ili ga preskocite, smijte se u sobi svoje kuce itd Ili samo kulturno napisite sa tim se ne slazem i mozete ili ne morate objasnit zasto se neslazete
Postovi koji dovode do vrijedanja itd, nebi trebali imat mjeto na ovom forumu Svoje ne slaganje mozes izrazit na miljun raznih nacina, a da bude kulturno