Slažem se, ukratko, svatko voli ono na što je navikao.

Bowie covjece ili djete drago,rasplako si mi 2 posta zato sta sam napisao istinu da CPU i dalje krade.Nazivas me spodobom i mrziteljem i smatras da ja nebi trebao imat pristup forumu jer kazem da CPU u Fifi i dalje krade? Jel to fanboyizam ili imas samo los dan? Kako god bilo ja sam fan fife od 98' i niceg drugog ali vidim dalje od rozih naocala

@danex

Gle ja sam prakticki sve napisal, igra je prakticki pa isti demo. Neke sitne promjene tu i tamo, al nita drasticno i fino se uziva u igri. Barem je kod mene takav osjecaj nakon 30-tak utakmica full igre. Pro Clubs mozda bolji nego ikad, zavisan od ekipe i pass igre, dakle ima svoje neke minuse ko i uvijek, al defintivno izdanje koje ce nagraditi dobru timsku igru.
Skoro svaki gol se doima kao nagrada na plan i akcije kojih se drzis i koje odradujes na teren. Time ne mislim na ona zadnja 2 passa koja si odigrao, vec na kompletnu akciju kojoj je prethodilo okretanje strane, odgadanje napada i slicno. Brzina se osjeti, al bez lopte dok su sa loptom svi tu negdje uz odredene razlike kod onih koji imaju izrazenije ocjene u tom segmentu.

@Brijac
Ja bi Carvajal dao mozda ocjenu goru, dakle 82.
Medutim sezonu kakvu je Barca imala, Carvajal,Pique i Alves su imali puno bolje igre i vise pridonjeli ekipi nego Carvajal(koji je bio toplo-hladno) i Marcelo koji je bio na trenutke odlican, al se znao pogubit tu i tamo. Isto tako Danilo je dobio 81 jer je pokazao da bi mogao biti dobar igrama u LP, al da je bolji od Carvajal ili Dani Alves tek treba pokazat i po meni opravdan rating.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali Alba bolji od Marcela? Alba? Onaj isti Alba kojeg ovaj nekad izbaci i stavi Mathieu-a? Bartra 80 a Varane 82 lel?

Bowie covjece ili djete drago,rasplako si mi 2 posta zato sta sam napisao istinu da CPU i dalje krade.Nazivas me spodobom i mrziteljem i smatras da ja nebi trebao imat pristup forumu jer kazem da CPU u Fifi i dalje krade? Jel to fanboyizam ili imas samo los dan? Kako god bilo ja sam fan fife od 98' i niceg drugog ali vidim dalje od rozih naocala
Uopće me ne zanimaju vaša prepucavanja, igra još manje (ko i PES), ali ti si sam reko da si odigro jednu tekmu na demou, a ni nju nisi odigro do kraja.

Tak da ću, u svakom slučaju više vjerovat nekome tko je, actually, igral igru i može dat neki suvisli komentar, pa makar i euforični, nego se obazirat na postove tipa tvog koji nemaju apsolutno nikakvog pokrića i služe samo da povučeš cijelu raspravu u neku "versus" svađu i izbaciš neke svoje sakupljene frustracije.

Nekad nisi pisal takve postove...

Ali Alba bolji od Marcela? Alba? Onaj isti Alba kojeg ovaj nekad izbaci i stavi Mathieu-a? Bartra 80 a Varane 82 lel?
To ti i na kraju nece nista znacit iz dva razloga  U ovoj fifi, ce bit bolji onaj igrac ,koji ima bolji pas ,i to je vec sigurno jer su u onlineu funkcije sve na full assisted, a grijesi se u pasovima samo tako.  Znaci igracu pogledat ocjenu za pass

U fifi 15 nazalost nisam moga igrat sa tottiem pace 44 plus igra brza i ne uskladena i pace ispod 75 nisi moga sa tim igracem nista
Posto je igra usporena izbalansiran totti napokon moze igrat i sljedecu sezonu otic u mirovinu i to sa scudettom(pravim) plus ce ostat i igra u kojoj sve njegove kvalitete u ovim poznim nogometnim godinama dolaze do izrazaja  pass,driblin i vision  Mislim da je medu prvih 5 passera u ffifi 16 po ocjenama

Fifa 16 je teska igra, stvarno teska  Nema drzanje botuna za dupli i eto te do gola, prakticki ako kreces od golmana trebas se dobro pomucit doc do centra

Napokon je odradena obrana,sredina i napad da niko nesteka    Kao sto napisah pricekat cu 15 dana pa dat zavrsnu ocjenu

Ali mudri je to primjetio i svi koji to hoce, ne mozes dodat svom igracu ,a da na balun od protivnickih igraca ne krene najmanje jeda igra i ako je dodavanje na duze sigurno ti je presjecen balun  Protivnicki ga ne ceka, nego odmah krece na njega  ludilo

I na kraju stvarno teska igra, koja nema veze sa prethodnim verzijama  Pa mogu rec da je ucim igrat ,jer nema dva dupla pasa i eto me u sansi  Da nekzem da se puno vise mora i stopavat balun jer se odbija ako nije stopan

I dajte ljudi molim vas, tko se ne slaze s mojim postom, s nekim drugim  ili ga preskocite, smijte se u sobi svoje kuce itd  Ili samo kulturno napisite sa tim se ne slazem i mozete ili ne morate objasnit zasto se neslazete

Postovi koji dovode do vrijedanja itd, nebi trebali imat mjeto na ovom forumu  Svoje ne slaganje mozes izrazit na miljun raznih nacina, a da bude kulturno

Jel igra region lock za ps3?

Odlično,onda ne bi trebalo biti problema kod servera online,ako nabavim igru s us stora?

ja sam ju jucer malo zaigrao, i mogu reci iskreno da mi je bolja od 15-ice, nema vise onih "čvarak" golova, ima još par sređenih dodataka ali dok ne odigram bar 50-ak tekmi offline i barem 25 online, ne zelim nista pisati previse

Slazem se sa gore napisanim da je dosta drugacija igra u odnosu na 15. CPU puno kompleksniji i treba se dosta potruditi. Odigrao desetak online friendly, malo ostalo, ali sviđa mi se jako. I nema neke velike razlike u odnosu na Demo verziju.
Kupio na US storu i uredno se spajam sa svima.

Sent from my S5 using Tapatalk

Jel ima opcija 2vs2 online s jedne konzole,znaci dodem kod frenda pa igramo online protiv druge dvojice?

Jel ima opcija 2vs2 online s jedne konzole,znaci dodem kod frenda pa igramo online protiv druge dvojice?
Ovog ima na FIFI od kad znam za sebe, pretpostavljam da je tako i na 16.

Bilo je i na PES dok nisu dosle nove konzole, citao sam nesto po forumima kao da sony trazi od izdavaca da se ta opcija placa,konami ne zeli a i EA je platio. Ma da mi to bas i ne drzi vodu al ne vidim neki drugi razlog posto na PS3 ima ta opcija barem je bila na PES15.

Proslu sezonu sam igrao obje igre na PS4 2vs2. Prvi put cujem to za Sony.

PES si igrao prosle godine na PS4 2vs2 online s jedne konzole, pa kako ti je to uspjelo? Ja sam isto igrao ali ne s jedne konzole nego frend od doma i ja od doma.

Mislim da Fenix nije razumio pitanje...

Koliko ja znam, ne možeš igrati s jedne konzole, online, 2vs2.

Svaki od vas dvojice mora biti doma na svojem PS4 i onda se može...

PES si igrao prosle godine na PS4 2vs2 online s jedne konzole, pa kako ti je to uspjelo? Ja sam isto igrao ali ne s jedne konzole nego frend od doma i ja od doma.
Mozda misli na Fifu?

Ma moze se ljudi, igra drugi kao guest. Pa igrao sam sam protiv dvojice i pobjedio jer su bili losi.
Pricamo tj. pisem o Fifi.

Sent from my S5 using Tapatalk

Decki ako netko zeli iznajmiti-prodati locked spot na Fifi 16 PS4,neka mi se javi ja bih uzeo!