Sa Amazon Prime pored Twitch Prime besplatnog subscriptiona, Amazon Videa sa zbilja dobrim izborom ide Control Ultimate Edition, Rise of the Tomb Raider te Dragon Age Inquisition potpuno besplatno ovaj mjesec i sve to za 5,99 eura. Ako niste do sada imali prime sad vam je prilika jer je prvih 30 dana free a igre ostaju zauvijek.

https://gaming.amazon.com/intro

5 dana kasnije

Müller do sutra ima popust 20% na video igre ako je netko namjeravao nešto kupovati, čuo sad na reklami.

Muller ima dobru ponudu za Nintendo.

weky Müller općenito ima dobru ponudu igara, tamo se da naći i nekih opskurnih naslova za plejku koje nisam vidio nigdje drugdje.

PhoenixMode cijene su im inače popularne tako da se po punim cijenama ne isplati kupovati, no s 20% popusta se da naći solidnih naslova po prihvatljivoj cijeni. Što se tiče FIFA 14, vjerujem da im je ostala stara cijena jer sam znao naići na prastare igre po "popularnim" cijenama.

Beholder se do sutra dijeli besplatno na Steamu:

Picek

Jeli imaš blizu Muller pa ako je da mi provjerio šta imaju PS Vita igrica il' netko drugi da je iz ZG 😃

Elden Ring collector's na infomarku!! Uzimaj!

Priznajte, koliko ste primjeraka uzeli za preprodavanje??

Jel ko kupovao PS preplatu preka facebook marketplace. Tamo ima fakat jeftine godisnje preplate tipa za 250 kn hr.
          Al sve koje kontaktiram su iz Splita i traze da im se prvo uplati novac pa salju kod.,pa me zanima jel ko kad kupovao tak, da nije neka prevara.

Koje je prvo pravilo Fight cluba?
            Nikad ne uplacuj unaprijed

Koje je drugo?

Nikad ne uplacuj unaprijed

renda!
              Ma znam, lik mi poslao 20 screensa ljudi koji su kupili i bilo im sve ok.
              Ma brijem da necu uzet, samo di Splicani nabavljaju tak jeftine kodove za hr trziste?
              @Brijac znas sigurno da je prevara ili..?