Ps+ imaju double discount igre sad , Lostlagacy za 70 kn uze bi ga al bojim se da ce doc na ps+ 4free uskoro

Opravdan strah. Izgubit ćeš znatna obrtajna sredstva ako se igra stara četiri godine pojavi za 2-3 mjeseca na Plusu.

weky nema nista gore nego nesto kupit sta sljedeci misec bude dzaba 😅

JoelDrake 65 inča je 12k. Isto dobra cijena.

pravednik Isto bomba TV. Bolji izbor za sve u strahu od burna.

Taj TV na 36 rata ispadne samo 277kn. Samo...žena bi mi tražila rastavu. Mogao bih i kupiti.

10 dana kasnije

Anthem 23kn na ps+ 🤣🤣🤣🤣 bome nikad nisam vidio ovakav popust

11 dana kasnije

Pozdrav

Htio sam naručiti igru NBA playground 2 s TGC i vidim nedostavljaju u Hrvatsku , pa me zanima otkada je to jer sam prije stalno naručivao igre iz Engleske .
      Hvala

9 dana kasnije

A baš da je super i nije
        Ako mislis da je sale kad igra kosta 599kn a sad 529kn onda super.
        Ali sve te jako snizene igre se nađu na njuskalu za puuuuuno manje love.

Miro

Pa mislio sam uzeti Uncharted kolekciju za 80 kn + Dark Pictures za 100 kn + The last of us 2 za 220 kuna što su ok cijene , a čuo sam da imaju kodovi za 20 posto na igre dodatno pa nebi loše bilo iskoristiti ...

Za Uncharted baš i nije. To je bilo free na store-u za sve bez obzira imali PS+ ili ne.

23 dana kasnije

Kako pada broj korisnika, lol. A ništa, uzet će se odma za tri godine.

EDIT: Samo za korisnike bez aktivne PS Plus pretplate. Za one koji uredno plaćaju je 438 kuna.