Akcije i popusti
- Uređivano
Ako si u BiH, iako se duže čeka, savjetujem ti VGP
Cijene su uvijek uredno jeftinije nego u BiH, a uvijek imaju predobre akcije. Nikad mi nije došlo nešto skršeno, a naručujem godinama.
Npr. Like a Dragon: Ishin im je trenutno 20 eura, ja nigdje jeftinije nisam vidio, pa ni u EU. Ali opet, mi imamo limitiran izbor, a VGP mi je otkriće godine, ne moram moljakati u 99% slučajeva sanctu da mi pošalje nešto iz HR U NJIHOVU TRGOVINU U BIH!
Wtf, nikad mi to nije bilo jasno. Sad se moram ventati, ja zovem Big Bang (prije su bili Sancta, ali sad se tako zovu ovdje u BiH) i pitam: "Hoće li Vam dolaziti MGS3 Delta Deluxe Edition?"
Oni: "Pa ako nema na stranici, onda neće.".
Ja: "Okeeej, ali ne znam zašto je problem osigurati mi jedan primjerak iz VAŠE PODRUŽNICE u HR…?"
Oni: "Ne znam šta da Vam kažem, to je tako."
Ma marš. Nije da im nikad nije dolazilo nekih specijalnih izdanja, samo mi je totalno random kako ne žele uopšte da se potrude, zaboli ih kurac.
To je jedan od razloga zašto mrzim ograničenja usrana u ovoj zemlji, sizifova muka da nabaviš bilo šta (između ostalih bitnij problema). Nekome je sekunda naručiti nešto s jebenog amazona, ja moram moljakati druga u Njemačkoj da mi kupi jebenu knjigu koja je 20 eura. Plus, ako idem preko ovih njuškalo(olx)-esque lihvara, cijena bude minimum 30% skuplja. Fuck of.
Kod nas je PS5 Pro najskuplji na planeti sigurno, 900 eura
Trebaju ti 1.5 prosječna plata za konzolu. And still I wouldn't have disc drive
Solid_Snake ak ce ti bit drama, javi meni za Snakea, narucit cu 2x primjerka i tebi posaljem tvoj postom….
Solid_Snake np, samo javi da znam…ja cu uskoro narucivat tu kod lokalnog dilera
“Save UP to 40%” - ah što volim te igre riječima.
Kad smo već kod BF, Amazon će imati akcije od 21-23. Prošle godine je bilo dosta dobrih popusta pogotovo na tehniku pa ako netko ima pristup tome neka baci oko.
Brijac Ovisi o dobavljačima. U nekim zemljama će biti 40%, u nekima 30%. Poznavajući našu Sanctu, kod nas će biti 16%.
Jel zna netko gdje ima za kupit za brutalno jefine pare M$ Access? Treba mi dost hitno!
Dosta dobra ponuda! Dobije se i free steelbook
prayer 20 eura preskupo
Steelbook vrijedi više nego igra Ali šalu na stranu, za takve male pare se isplati sigurno!
prayer Steelbook vrijedi više nego igra
Opet je bolja od FF13 i 15 zajedno
FF 13 sam davno igrao, mislim čak drugi dio i nije mi se nešto dopao. Za FFXV sam bio baš veseo da ga probam dok nisam vidio da se borba svodi na stiskanja jedne tipke tako da ću ti vjerovati na riječ! Ja sam više za klasični JRPG a ne ove đinđe što je SE izvodio.