Meni dolaze u obzir kod TV-a samo OLED TV-i.
Godinama imam LG-eve modele i vrh su mi.
Ako bude koja dobra akcija javite.
Moj instaliram sinovima u sobu, a sebe i ženu počastim s novim 🙂

virty

Bila ti je ima mjesec dana akcija 77" G4 za 3400, a bio 4000, sad vidim da ga ni nemaju kod nas u ponudi!

virty

Imas 65" u Svijet Medija za 2500 😁 ili 55" za 1800!

pravednik Da ga jebeš mislim da gore od onog Sonya nemože biti. Naučio si da marka ili zvučno ime nisu više mjerilo kvalitete i dugotrajnosti.

Ali Sony nije los jebiga nije ja san imao grozno iskustvo sa popravkom i rano je tv riknuo.

Sony ima uzasno sve osim slike, za smart tv glup je ko kurac. Ali slika je top neman tu prigovora.

Ja iman 55 tv preuređenje kuce je proslo i tv vise nije ogranicen prostorom tako da iden na 85 ali opet kad stavin usporedbu u rtinga izmedu mog tva i sljedeceg kojeg cu kupiti tu mora biti skok.

Ovi tcl imaju drugacije oznake i neke sto san stavlja moj tv za hdr gaming ima 8.1 a taj trc 8.2 druge statsove da i ne spominjem.

Super ovaj tcl zvuci ali ja to u Zadru neman di viditi uživo.

Sad da kupujen bio bi lg ili samsung

Miro

Od LG samo OLED, Samsung nije loš po slici ali za 85" budeš uzeo mini kredit.

Ono što ti ja pišem, za te novce 85", takve specifikacije nebuš našao. Da i rikne nakon 3 godine isplatio se.

Samsunga ćeš platiti 4500 eura, za 2 godine tak i tak nebu najbolji jer dođe nova serija, procesor, obrada slike, više zona.

Slažem se da bi trebalo viditi uživo.

Jednom si napisao, gromada od 85" će kompenzirati eventualne manje nedostatke.

U samim igrama, bitno da je 120Hz(taj je 144) HDMI 2.1, normalan HDR i 4K. Ostalo su nijanse izmeđe top TV-a. Osim ako ne gledaš LG G4 ili Sony Bravia series 9.

pravednik Jednom si napisao, gromada od 85" će kompenzirati eventualne manje nedostatke.

Iza toga i dalje stojim ali to mi vazi da iman stvarno govno od tva doma ovako kad je moj ok onda novi mora ipak biti bolji.

Jucer san jos malo vrtio i izgleda da je taj c805 qm8 na amarickom i stvarno je odlican on mi je nadodogranja na moj tv.

Ali isto tako me nakon svega odgledanog sad najvise vuce c3/4 g3/4

Ma nije govno TCL, dobar je to tv i vjerujem da bi mi taj miniLED od 85” bio bolji od C1 OLEDa koji je 65”.

Brijac

Dobro c1 je vec stariji ali i dalje odlican i kaze rtings da bi tlc bio minimalna nadogradnja u nekim tockama jedino bi imao puno veci tv

C1 je i dalje odličan TV.

pravednik Jednom si napisao, gromada od 85" će kompenzirati eventualne manje nedostatke

Osim sta nece. Sve igre koje nemaju nativni 4K, sto je skoro niti jedna, ce izgledat muljavije i zrnastije. Osim ako postoje neki super moderni sampling enhanceri koji to prikrivaju.

Na 65" vidim pixele na svim igrama ako sam preblizu. Mininalno, ali to je detalj koji ne vidim da se spominje.

Spoji switch na 85" i odreci ces se zivota

Brijac Yes, jako bitno naravno. Ja sam na preporucenih cca 3m i na toj udaljenosti nema sanse da idem na nesto vece

foggy Na 65" vidim pixele na svim igrama ako sam preblizu. Mininalno, ali to je detalj koji ne vidim da se spominje.

Nisam li to spominjao kod svojih grafičkih analiza prije godinu dvije? Često.

Negativan response dobio. Sjećam se mutno članova koji su popljuvali, rasprava je tada krenula u krivi smjer, klasično. Nećemo se vraćat na to.

Neke PS5 igre izgledaju grozno i na 65" kako si naveo. Neke perfekcija. Sve od 1440p uz dobar uspscale nije loše.

85" nećeš gledati s iste udaljenosti, valjda. Za nativni 4K strpi se do iduće generacije.

Igre nisu jedini faktor za odabir TV-a imerzija filmova, serija i Youtubea poraste na većoj dijagonali.

pravednik 85" nećeš gledati s iste udaljenosti, valjda. Za nativni 4K strpi se do iduće generacije

Pa velim, u dnevnu po trenutnom rasporedu 65" je na knap, i to na knap i kod AAA igara. Sve si ustvari rekao, a ja sam samo to htio spomenuti. Veca reza i ista udaljenost ak je na knap, no go.

O jebo vas ja

Kakve daljine i to

Ato vece to bolje

Ja san na 55 i nekih do 2ipo metra daljine

Mali tv

Rekao bi i premali

85 ce biti veliki mozda i preveliki

A to ce biti tako ravno jedan dan i onda taman

Je da, taman posla. Stavi ga na metar najbolje

Android box za 3,74€

link:https://temu.to/m/eg0gz6d9ksj

vrijedi za nove korisnike na TEMU, te se mora putem mobitela naručiti.

Katkad uspije i za stare nove korisnike koji nisu jedno vrijeme koristili TEMU.

Pazi samo da ti ne pošalje povratni strujni izboj.