Flipper

Nisam naručio. Dobio info kad je već otišlo. Bio je još jedan OLED druge boje za 10€ 😆

Kolega koji je uspio naručiti Switch upravo pokupio paket u King Kross-u.

• [deleted]

Kako nalete na tako nešto?

Jel ima neki filter po kojem traze i onda refreshaju svaki dan Ha-Ha-Ha?

Ma ne, naletio na to jedan kolega i poslao mi, ali kad je on naručio promijenilo se stanje u rasprodano. Mislim ja ti imam puno "kolega" koji su lovci na lažne popuste pa eto jave mi 😆

Brijac

Pa jeli može napisati kak loviš ovako imam slobodnog vremena dok mi je Hotel zatvoren do 4 mjeseca 😊

Kažem ne lovim, lik mi javio, kak je on to našao neam pojma.

@Brijac nakon što si to bio poslao sinoć sam išao malo gledati pa sam si našao par stvari po smiješnim cijenama.

I također, nakon što sam to uzeo, većina stvari se vratila cijena na staro.

@Brijac pazi ovo kakve pičke. znači baš išao na mall.hr i stavim ovo zadnji komadi i to. i naletim na torbu školsku na 90% i dodam ju i trazim dalje i dodam drugo nesto i idem na checkout i vidim torba je sad 60%. Znači nije prošlo 5 minuta otkad sam ju dodao i bio je zadnji komad.
      Kakve su to fore 😃?

Fetty kakve su ovo lude cijene? Stvarno bi trebali dat otkaz onome tko im vodi ovo

Fenix da, nevjerojatno, neke stvari i do 90% 🤣.

Uzeo sam još neke sitnice, al nisu stale u screenshot

7 dana kasnije
          • [deleted]

Fetty ovo je poprilicno dobro, ali gdje to mogu naci na njihovom webu, nigdje se ne spominje?

Slao je to kao newsletter.

Al ko god odradi ovo do 07.01., u ponedjeljak il utorak dobiva voucher za free preorder Outlawsa il Wukonga

Outlaws mi je vjerojatno najocekivanija igra ove godine…dosta dobar deal stvarno. Hm.

Flipper

Tebi je dobar da stoji na polici dok spavaš.