fatamorgana neš me uzeti na foru
Akcije i popusti
Tzereen Svako kućanstvo ima bar jedan TV, nevezano uz konzolu. TV se kod nas i dalje itekako koristi za zemaljske kanale, za sport, za netflix, za torrente s USB-a. A kako praktički više ni nema 1080p tv-a, svi kupuju 4K.
Usudio bih se reći da svako kućanstvo ima i PC koji sigurno nudi neke osnovne kapacitete za gaming. To neće biti ludilo, ali će isto tako biti dovoljno da se nešto zaigra.
Nemam ni ja 4K TV kad smo kod toga, ali govorim da kad se kupuje TV, ne kupuje se zbog konzola.
Niti se PC ili laptop treba kupovati radi igara, ali se isto to radi kao i s 4K TV-om.
I drugi dio izjave da su cijene igara na PC-u jeftinije, znaš i sam da više nije istina. Konzole svako malo imaju rasprodaje iste ili bolje nego steam sale, koji btw, više nije kao što je nekad bio.
Žao mi je, ali ovo ne stoji. Popusti na PSN-u se mogu naći i budu jako dobri kao Days of Play, ali nisu toliko česti kao oni koji se mogu naći na PC-u. Da ne govorim da su neki popusti ekskluzivni za PS+ pretplatnike, što znači da plaćaš da bi imao popust.
Steam možda sezonski nema jednako efikasne rasprodaje, ali ima skoro svaki tjedan tzv. midweek madness u kojem nude većinom kvalitetne igre ili imaju rasprodaju proizvoda određenog developera i/ili izdavača.
Epic Games Store, koliko god ih ne volim, je nudio kupone od $10 za svoju ljetnu rasprodaju i neke igre kao AC: Odyssey su se mogle kupiti za $5. Besplatne igre koje su dijelili bi nekima koji su tek nabavili PC složilo library za koji bi trebalo jako puno vremena da ga počiste.
Uplay nudi mogućnost skupljanja bodova za popuste, 20% popusta se uspije zaraditi za par sati provedenih u nekoj igri.
Ako je netko željan indie igara, na itch.io je trenutno dostupan paket od skoro 1500 igara za $5. Te igre uključuju nepoznate, ali i poznate igre kao Night in the Woods ili Celeste.
Humble Bundle redovito dijeli besplatne igre, a ne samo da ih dijeli, nego često imaju i popuste za igre po cijeni od $1. Recimo baš Cities: Skylines koji se dijelio pretplatnicima PS+ bio je dostupan bilo kojem igraču zauvijek za cijenu od $1.
- Uređivano
Zaboravili ste napomenut da se na PSN-u moze shareat pa cak i PS+ u igrat istovremeno tako da sve cjene mozete prepolovit.
Definitivno se nebi slozio da je na konzolama gaming skuplji, a steam odavno nema saleove kao nekad. Humble bundle je posto vecinom teze sranje. Zna se zalomit dobar mjesec ali rijetko.
DarkPunisher Možeš i na Steamu napraviti Family Share pa isto tako dijeliš igre u libraryju. Može se i PS+ godišnja pretplata prepoloviti pa je 200 HRK po osobi. To je i dalje 200 HRK skuplje od besplatnog online igranja.
Ali nemozes igrat istovremeno ili?
Ne možeš, to stoji i jedna je od prednosti na PS-u.
Iskreno na PC-u definitivno ima više opcija za jeftinije igranje, to ne bi trebalo bit ni pitanje. Vrijedi li još onaj paket na itch.io? To moram večeras checkat
Koji paket na itch.io?
12 mjeseci PS+ USA za manje od 210kn.
Upravo provjerio prije pola sata, šteta
Flipper Samo kod nas puna cijena...a neda mi se zezat sa dva accounta...
Ali več neko vrijeme ima kod njih po 200kn..izgleda da ameri dosta kradu kreditne xD
Mislim da je to legit popust.
Injustice: Gods Among Us UE free na storeu
ThaUrban jedinica ili dvojka
fatamorgana Jedinica
ThaUrban Dvojku prošao, jedinicu ne
Nego zna netko kojim povodom je free?
Pretpostavka je greška Sonya..
doctorfreak