Sličnu imam i ja ali samo sa jednom pipom, ova ima dvije što je super. Nema više jebade sa drvenom i njeno ubitačno održavanje, inox je zakon za modernog vinček meštra.

POSUDA INOX LETINA PP 100 A4 | Pevex

doctorfreak a ne znam fizicke su igre, ako pristane na primopredaju ili slanje pouzecem nema sta. Nekima se nekad zaista zuri s prodajom tak da. 😬

Uzeo, skida se sniper elite 5, odigram ,otkažem 😃

5 dana kasnije
5 dana kasnije

Stigla Halloween akcija na PSN, čini se da ima stvarno dobrih popusta.

deathwish MULTIPLUS-BDAY-20 - igre i gaming pribor

MULTIPLUS-BDAY-15 računalna periferija i gaming namještaj u santa domenici

Da podijelim i ja svoje, tj. majčine. Vrijede do 31.10.

Ako ima interesa Tiny Tinas Wonderlands u Mulleru 279 kn PS5 verzija a 239 kn PS4 verzija ….

12 dana kasnije

Nije nista niza cijena s Dinersom nego dobijete 10% za slijedecu kupnju!

moschus danas je dodatnih 10 posto na plaćanje dinersom . A za narudžbe preko 1000kn se dobije kod za 10 posto na slijedeću kupnju

Pale su cijene SSD-ova i to je dobro. Čini mi se da je 980 Pro s tvorničkim heatsinkom nekih 1200 kn u Mallu. Ljetos je to bilo oko 1600 kn. Naravno, ako će se nabavljati SSD i heatsink posebno ide to i niže.

Zero definitivno jesu. Ja sam u 8mj na Amazonu uzeo 980 pro 1Tb sa heatsinkom za 930kn sa dostavom

Sorcerer Ma pitam jer pid specifikacije na ekupi pod njega piše write samo 3500mb/sec….ima identičan za 1000kn isto kod njih gdje piše 6500mb/sec…

Možda postoje 2 verzije?

lars82 mozes mi pokazati gdje to pise ili koji kod treba unijeti? Koji god nacin placanja odaberem cijena je ista a taman narucujem mobitel za staru pa ako mogu jos dobiti 10% bilo bi super 😉

EDIT: Nasao! Na zadnjem koraku kad upises vec sve podatke onda skine 10%

doctorfreak Jbt još da imam prokleti diners…

Jedan tip za diners, imaju nekakvu karticu za koju se ne plaća godišnja članarina, nego se samo plaća neki postotak iznosa koji plaćate na rate, ali ako plaćate od jednom nema nikakvih troškova.

Znači ovo se u Mall-u moglo ugrabiti u petak. Ne vidi se dobro, ali laptop je i7, RTX3070, SSD 500 GB, 16GB rama.