Počeo Days of Play na PS Storeu

Od zanimljivih stvari izdvajam:
PS Plus za 306 kuna
Resident Evil 3 je prvi put na popustu i to za 269 kuna
Persona 5 Royal isto prvi put na popustu za 336 kuna (Deluxe - 374 kn)
Doom Eternal zasad najniža cijena od launcha 340 kuna
Death Stranding za 199 kuna
Modern Warfare 2 Remaster - 134 kune

Fifa 20 samo 74kn ..
Ima finih naslova na akciji, nije loše 😃

To mi se nije činilo ko neka akcija, nakon što je PES bio 30-nešto.

U Elipsu običan PS4 1499 kuna.

Je li itko kupovao s tog Gamershopa? Pouzdani?

Frend uzo joy za xbox, doslo za 2 dana sve super.

Sad je ne nedostupno, kad čekate!

Pa meni to i nije neka akcija. Uzeo sam PS4 Pro za 1600 kn, a ovo je kao akcija 2100 kn za konzolu za koju sve igre mogu odigrati i na PC-u.. tak da ono, da je 1000 kn pa ajde, ali 2100.. no.

I onda kupi 4K TV. Onda još na to fino PS+ pretplatu jer nisi mobilni gejmer pa da ne igraš onlajn. Pa onda obnavljaj istu jer iz nekog razloga košta igrati onlajn... Ja kužim da je PC za one koji žele ili malo više ili im ukusi idu prema strategijama, simulacijama i sl. No nemojmo se sada varati da je gaming toliko cjenovno različit. Ako želiš igrati strategije, neće te ni PC puno doći ovih dana, a možda uloviš i jeftiniji laptop pa imaš prijenosno sredstvo. Sve se može složiti.

Fico
      Volim te Fićo, ali nije ti usporedba s TV-om nešto.

4K TV se ima u kući/stanu neovisno o plejki. To nije neki dodatak za konzole.

A može se i PC koristiti TV only, treba reći pošteno.

Nisam ja neki PC master race ili slično. Više se igram na PS4, nego na PC-u, ali stvarno ne vidim smisao Xbox One kao konzole.

Tzereen Nema svatko 4K TV. Evo prvi se javljam. Isto kao što nema svaki PC-aš mašinu od 15k HRK, nego puno jeftinijih pa da i dalje mogu igrati što žele.

Gaming je skup. Ono što hardverski uštediš na konzoli nadoknadiš softverom i periferijom, ono što softverski uštediš na PC-u nadoknadiš hardverom i periferijom.

Brijac Smisao se izgubio onog trenutka kad je M$ odlučio sve svoje igre prebacit i na PC.A vidim i Sony će lagano kroz par godina tim putem.

I mean. Smisao ce se ovako i onako izgubit jednog dana dok cloud zaživi na globalnoj razini i UHD streamati u lossless kvaliteti.
            Ne znam kako ce VR uređaji napredovati, ali kako se veličina techa smanjuje nebih se začudio da netko napravi lens gaming.

Tako da za sad sve ima smisao. Osim to što bloodbornea nema za pc jos.

Fico
            Nemam ni ja 4K TV kad smo kod toga, ali govorim da kad se kupuje TV, ne kupuje se zbog konzola. Svako kućanstvo ima bar jedan TV, nevezano uz konzolu. TV se kod nas i dalje itekako koristi za zemaljske kanale, za sport, za netflix, za torrente s USB-a. A kako praktički više ni nema 1080p tv-a, svi kupuju 4K.

A to da je gaming sam po sebi skup hobby, je.

I drugi dio izjave da su cijene igara na PC-u jeftinije, znaš i sam da više nije istina. Konzole svako malo imaju rasprodaje iste ili bolje nego steam sale, koji btw, više nije kao što je nekad bio.

moja mama ima 4k tv, moj brat ima 4k tv ja imam 1080p tv

😃
              😃
              1 / 2
              zato sto u spavaćoj sobi nemam trenutno gdje smjestit 4k tv