4 dana kasnije

Ljudi kazu da je pouzdan i da se dobije CODE koji se unese u PS store .... Odakle nekom ovi kodovi 🙄

8 dana kasnije
13 dana kasnije

Ovi Crysis remasteri vec su na 30% na PSstoreu a izasli prije par dana

Kad original bolje izgleda 😆

rjuzbasi

Uzeti Cu ako netko ima PS4 mozemo po pola uzeti ( Ja sam na PS5 i netko isto moze na PS4 )

Mogu kupiti bonove i sve ....

HideooKoojima
    Uzeo bi ja ali sam isto na PS5 pa ne znam kako bi to išlo...
    Pogotovo što ima dosta povoljnih bonova preko ShopTo-a ili Enebe.

pravednik

Nije pravedniče već ima likova koji prodaju bonove na HDZT forumima ispod cijene i više manje sve radi .

Npr. 50 $ za 45 dolara ....

Na allkeyshop odite da provjerite di su najnize cijene.

Ako naiđete povoljno na Game Pass Ultra USA kod - javite. Bez oni VPN Turskih shema.

Hvala.

Flipper imaš na CDkeys trenutno taj turski. Kupiš njega i staviš ga kao primary acc na Xbox i igraš na glavnom. 25 eura godina

Činjenica da MS podržava hebenu Tursku, a ne Hrvatsku je stvarno nešto nevjerojatno.

Edit: u Turskoj market share je 85% u korist PlayStationa, Xbox je na 15%... znači nije neko opravdanje da ne podržavaju Hrvatsku, kao da se tamo Xbox prodaje nešto nevjerojatno bolje.

Edit 2: a da ne spomenem koliko je tamo hardver skup zbog Lire i svega ostalog

Znam da Microsoft kod ekspanzije gleda veličinu tržišta. Turska ima 80+ milijuna stanovnika, cijela bivša Juga ni pola toliko.

Nexus A kolko Turska ima stanovnika a kolko mi.Sve države bivše Juge nemaju tolko stanovnika pa je logično da su veče tržište i zanimljivije od nas.A to šta M$ ima neke svoje uvjete kada će i gdje pružat support,tu su presmješni.Još se valjda drže postotka piraterije po zemlji ko tamo 2000-tih.
          Teško da će ikada Hrvatska imat službeni Xbox support.