renda klinjo pise da je samo za Sjevernu Ameriku trenutno, a na Cyber Monday bude za ostatak svijeta.
Miro 20% na sve u pevexa preko dinersa I na snizene stvari Ja san napokon uzeo zvucnik sad ostale stvari idu na cekanje
Miro Brijac A to iman od prvog dana pa mi nije napeto ali zvucnik koji je 1500e pa na akciji 999-1100e evo sad san uzeo za 700e to je najnize do sad sto san ga nasao
Miro Brijac A zna san za akciju i sinoc san ceka ponoc pa da vidin i da jutros oden do pevexa ali zvucnik se skoro rasproda ostalo na webu i u puli i onda sinoc pravija acc dodava pevex karticu i uzeo, naravno da me jebalo nije tilo acc napraviti
Brijac Miro Gledam sad i ovaj PS5 Pro, nemaju uopće likovi dostavu na adresu, nego samo osobno preuzimanje, a trenutno je Pro dostupan samo u Pevex Gospić 🤦♂️
Miro @Brijac Evo vec akcija gotova i sad mi zvucnika ima svugdi kakve su to onda fore bile da moran naruciti sa dostavom neman pojma
Brijac Miro Evo vec akcija gotova i sad mi zvucnika ima svugdi kakve su to onda fore bile da moran naruciti sa dostavom neman pojma Do podne nije trajala 😆
Miro Brijac A najbolje je sto je pisalo do isteka zaliha Kakvih jebenih zaliha dajes 20% na diners i dajes dok imas volje davati Znaci ogranice na nekih 500kupnji i doviđenja
klinjo https://www.ozone.hr/product/metal-gear-solid-delta-snake-eater-deluxe-edition-ps5/?fbclid=IwT01FWAObwh1leHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqy8R_kXY_HNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHjj07c7Z82jkRYkTq0pfw4MFwYPC0MXkqICKEbEDVdYYzKqeLlFVffplvKav_aem_aEGScYECzHAgwLmL2Cfiww&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=C-Sales-Promo-campaigns&utm_term=120216407524740012&utm_content=(%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B8)-Christmas-LA-V&utm_id=120205754246970012 Na ozonu Metal Gear Solid Snake Eater Deluxe za 60€ i još mislim na to 6€ poštarina.
klinjo Genesis Skočil mi oglas na fejsu i mislil si da je neki glupi fejk oglas. Na kraju ispalo da ozone ima dosta dobrih popusta.