Zero

Može si upecati samo plesku. Jebeni smrad.

led_zeppelin Ha-Ha-Ha baš mi iskočilo na marketplaceu jučer…još da nemam obje igre bi se javio liku…

Ali kad je takva sumnjiva cijena jedino ruke u ruke.

Ako je prevara…taj je još dobar…pogledajte samo one na njuškalu šta prodaju ps plus bonove 12mj za 250kn…kakvi su to likovi 😃

Sličnu imam i ja ali samo sa jednom pipom, ova ima dvije što je super. Nema više jebade sa drvenom i njeno ubitačno održavanje, inox je zakon za modernog vinček meštra.

POSUDA INOX LETINA PP 100 A4 | Pevex

doctorfreak a ne znam fizicke su igre, ako pristane na primopredaju ili slanje pouzecem nema sta. Nekima se nekad zaista zuri s prodajom tak da. 😬

Uzeo, skida se sniper elite 5, odigram ,otkažem 😃

5 dana kasnije
    5 dana kasnije

Stigla Halloween akcija na PSN, čini se da ima stvarno dobrih popusta.

deathwish MULTIPLUS-BDAY-20 - igre i gaming pribor

MULTIPLUS-BDAY-15 računalna periferija i gaming namještaj u santa domenici

Da podijelim i ja svoje, tj. majčine. Vrijede do 31.10.

Ako ima interesa Tiny Tinas Wonderlands u Mulleru 279 kn PS5 verzija a 239 kn PS4 verzija ….

12 dana kasnije

Nije nista niza cijena s Dinersom nego dobijete 10% za slijedecu kupnju!

moschus danas je dodatnih 10 posto na plaćanje dinersom . A za narudžbe preko 1000kn se dobije kod za 10 posto na slijedeću kupnju

Pale su cijene SSD-ova i to je dobro. Čini mi se da je 980 Pro s tvorničkim heatsinkom nekih 1200 kn u Mallu. Ljetos je to bilo oko 1600 kn. Naravno, ako će se nabavljati SSD i heatsink posebno ide to i niže.

Zero definitivno jesu. Ja sam u 8mj na Amazonu uzeo 980 pro 1Tb sa heatsinkom za 930kn sa dostavom