The Blacklist
Hawaii Five-0
Arrow
The Flash
Gotham
Jučer sam naletio na onu seriju Tiranin na FOX-u, čini mi se kao ok serija.... jel tko prati?
Preporuka filmova/serija
serije
The Last Ship
Dark Matter
Defiance
Dominion
Velika, velika preporuka za ljubitelje art-filmova: za 5 minuta na HRT 3 počinje, meni osobno odličan, von Trierov "Antikrist".
Jedan od 2 filmova u zivotu kojeg sam prestao gledat na polovici. Dosadan, glup i retardiran film. A inace volim te cudne, tj. art filmove, ali ovo je psece govno. A Von Trier je jedan od najlosijih redatelja.
Evo, kad sam još pod dojmom, da preporučim SPL 2. Za sve ljubitelje azijskih akcijskih trilera ovo je must see, preporučljivo u tandemu sa originalom (iako su priče nepovezane).
ZoNTrA nekim svojim izjavama pokazuješ koliko si još zelen kad su filmovi u pitanju.
loš redatelj teško će snimit Breaking the Waves ili Dancer in the Dark. ili Idiote
ajmo pogledat, pa vidjet jel si promijenio mišljenje.
Ispricavam se, od sada cu naglasit da tu izjavu temeljim samo na pogledanim njegovim filmovima. Ali ako su slicnog stila, ne vjerujem da ce mi se svidjet.
ne se ispričavat, nema potrebe, al pogledaj filmove, nećeš požalit
Ukusi su različiti.
Ja recimo Tarantina ne mogu smisliti i nakon Djanga sam se skoro zakleo da neću više niti jedan Tarantinov film pogledati jer vrijeđa moju inteligenciju.
A 90% ljudi ovog svijeta ga obožava...
Ukusi su različiti.Hahahah pazi sad ... najgore je to kaj je Django njegov najbolji film
Ja recimo Tarantina ne mogu smisliti i nakon Djanga sam se skoro zakleo da neću više niti jedan Tarantinov film pogledati jer vrijeđa moju inteligenciju.
A 90% ljudi ovog svijeta ga obožava...
Po kojoj racunici je Django najbolji Tarantinov film?
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
ajde nabroji mi uz Djanga i Pulp Fiction njegove filmove koji valjaju?
Inglorious Basterds.
Reservoir Dogs.
Jackie Brown.
Kill Bill.
Death Proof.
Inače, da, kolega je dobro napisao. Ukusi su različiti. :)
Ali što se mene tiče, Tarantino je majstor. Jedan od rijetkih kojem uspije da se ništa na ekranu ne dešava osim dijaloga, a da svršavaš od gušta. Pa dan danas pamtim one razgovore o royal with cheese. A da ne pričam kaj je Christoph Weitz napravio u Basterdsima. Plus odabir muzike za svaku scenu također rula.
Shvatio bi rečenicu da Uwe Bollovi filmovi vrijeđaju inteligenciju, ali Tarantinovi, common :)
Od sumraka do zore si zaboravio...white p...y, black p...y itd :-P
To je rodriguez. Njegov buddy. :)
To je rodriguez. Njegov buddy. :)Al je napisao scenarij ;)
U svakom slucaju, volim(o) i Rodrigueza
Planet Terror je rulao
Quentin Tarantino je najbolji redatelj danasnjice. Evo bas jucer na TV-u bili Basterdsi pa sam pogledao dijelove. Bolje dijaloge nitko ne mozes smisliti. True story.Pulp Fiction>Django Unchained>Reservoir Dogs>Inglourious Basterds>Jackie Brown>Kill Bill>Death ProofSve remek-djelo do remek-djelaPriznajem, Tarantinov sam fanboy i nadam se da ce Hateful Eight biti MOTY 2015.
Meni je on mozda i najbolji scenarist, tu se najvise iskazuje, sa pricom i likovima iako je i odlican redatelj, al ne bi ga svrsto u one naj najbolje.
Meni Tarantinovi filmovi nikako ne leže. Mislim, dobri su mi, hvala Bogu, imam oči pa vidim da čovjek zna znanje i uživa u tome što radi, no fali mi neke veće svrhe u svemu tome, previše su mi isprazni u dramskom smislu a s druge strane naginju onim starijim exploitation filmovima iz 70-ih (Death Proof najviše) u prikazu nasilja. Jako sam malo gledao njegovih filmova pa ću to nadoknaditi, samo znam da kad god sam jedan njegov počeo pratit na TV-u, nije mi držao interes.
Plus, toliko je fakin dobrih redateljadanas da njega ne mogu jednostavno izdvojit kao najboljeg. Nijedan nije najbolji, svatko je majstor svog zanata (pri tome mislim na sve ove redatelje oko kojih se vode slične polemike - Tarantino, Scorsese, Kurosawa, Bergman, itd.). :)