Pogledali ste neki dobar film ili seriju i želite je preporučiti drugima da je pogledaju, ovdje je mjesto za to. Također, ako želite preporuku za neki film/seriju slobodno pitajte.

Evo i jedna odlična stranica na kojoj možete unjet razne informacije i na temelju istih stranica će vam izbacit film koji bi vam se mogao svidjeti:

http://suggestmovie.net/

Da počnem, može preporuka za neki dobar avanturistički film tipa Into The Wild, 127Hours, Wild...?

Neki film na temu pljačke banke? Znam da je ZoNTrA nedavno gledao neki britanski, ali ne mogu se sjetit imena?

I neki dobar biografski film?

The Bank Job sa Stathamom, pogledaj sto prije, neces pozaliti.
Biografski je super Frost/Nixon koji sam jucer pogledao ;)

E, to. Hvala.

Frost/Nixon imam već duže u planu za pogledat, ali nikako da pogledam.

Našao jedan tematski sličan ITW, 127 Hours... Tracks. Sad skidam pa kad pogledam napišem dojmove.

Frost/Nixon je odlican ako volis biografske, politicke. Jedan od boljih sigurno.

Ma bilo šta biografsko, još ako režira tata Scorsese... pa di ćeš bolje.
Yebiga, na kraju najbolje priče ispadaju one prave.

Neki film na temu pljačke banke?
Inside Man i Dog Day Afternoon.

6 dana kasnije

Ajmo ovako ljudi, preporucite neke potresne filmove, nebitan zanr. A sto pod to tocno mislim?
Pa to su filmovi tipa American History X (problem rasizma), City of God (nimalo lagan zivot u brazilskim favelama), Schindler's List (zna se), Metastaze (poslijeratna generacija), Requiem For a Dream (ovisnosti), The Hunt (mala laz)... Uglavnom takvi slicni potresni filmovi, nije bitno jel prema istinitim dogadjajima, jel pogadja pojedinca ili narod, jel iz perspektive pojedinca/narod. Iskreno, meni je to postao najzanimljiviji 'zanr' u filmskoj industriji pa bih svaku preporuku cijenio.
Imam namjeru uskoro pogledati ruski Come and See, kazu neki najrealniji i najbolji ratni film ikada, uzasno potresan. Jel istina?
Vi samo pisite preporuke

The Green Mile

Meni legendaran film,pustih suzu...

Sent from Skynet

Ajmo ovako ljudi, preporucite neke potresne filmove, nebitan zanr. A sto pod to tocno mislim?
El Laberinto del Fauno, Au Hasard Balthazar, Hachi: A Dog's Tale, Gallipoli, La Vita E Bella...

ZoNTrA

Evo, samo jedan bi dodao - I am Sam. Odličan filmek. Odličan.

Hvala na preporukama. Naci ce se nesto :)

2 mjeseci kasnije

Može mi ko preporučit neke bitne i dobre animirane filmove vezane za DC Universe... Već znam za The Dark Knight Returns, ali ako bi mogli još koji preporučit. Neke vezane za Justice League, Batmana i ostale bitnije likove. Znači neke koje bi svako ko prati sve to trebao pogledat. One bitnije storylineove...

EDIT: i Justice League: The Flashpoint Paradox

Under the Red Hood
Nisam gledao ali jako je hvaljen i stoji mi u redu za gledanje vec dugo

Može mi ko preporučit neke bitne i dobre animirane filmove vezane za DC Universe... Već znam za The Dark Knight Returns, ali ako bi mogli još koji preporučit. Neke vezane za Justice League, Batmana i ostale bitnije likove. Znači neke koje bi svako ko prati sve to trebao pogledat. One bitnije storylineove...

EDIT: i Justice League: The Flashpoint Paradox
Evo oni koji su se mene stvarno dojmili, svi su im animirani odlični, ali evo mojih preporuka:

Justice League: Doom
Justice League: War
Batman: Under The Red Hood
Justice League: Gods and Monsters
Batman: Year One
Justice League: Crisis on Two Earths
Justice League: Throne of Atlantis
Batman: Assault on Arkham (ovo je u biti Suicide Squad film, isti universe kao i Arkham igre)
Wonder Woman (nekima je dosadan, ali meni je dost dobar origin story za WW)

100% sam neki zaboravio, ali ovi su mi prvi pali na pamet. Mislim da možeš naći u kojem redoslijedu možeš gledati filmove (što se tiče JL), ali u principu nema nikakve veze.

Sad kad razmislim, mogao bi ih opet pogledat 

Son of Batman
Batman Beyond Return of the Joker
Batman Mask of the Phantasm

Mad Max odlicna film pogotovo jurnjave autima jednostavno 8/10  :

Hvala... ako se još čega sjetite samo pišite. :)

E da, evo preporuke - ne gledaj  Batman: Gotham Knight.

E da, evo preporuke - ne gledaj  Batman: Gotham Knight.
Ja sam pogledao prvih pola sata i meni je dobro 

Nema veze s Justice League, ali Spawn mi je ostao u lijepom sjecanju.