Oružje i armor se prebrzo troši. Prođem jednu spilju i ode mi 50%.
The Elder Scrolls IV: Oblivion
fensisuperstar Čim je Unreal 5,očekivano.
A još i Bethesda u pitanju.
Pametnije je malo pričekat kaj popeglaju.
- Uređivano
Odigrao jedno sat vremena, i mogu reći da mi se zasad jako sviđa. Grafički je miljama bolji od skyrima special edition (ps5 verzija). Odabir oružja ide preko wheel menija, što gameplay čini puno fluidnijim.
Ima fov slider na ps5. Odmah sam si stavio na 90 za first person i third person. Možda čak povećam na 100.
Ušao u prvi dungeon i odmah našao Flamberge
Prvi video. Na 15. minuti izlazim iz kanalizacije.
Da li igras Eso, da te pronadjem?
milicevic87 cek..mogu promjenit da igram iz treceg lica?
- Uređivano
Ja bacio malo tutorial. Bezbroj puta san ga odigrao…napamet znan di je svaki novčić, sir, kupus,… i ostatak beskorisnih stvari koje uvik natrpam na leđa.
Stavio na najveću težinu…izmela me dva štakora na početku...
Treba malo povatat kontrole…bježi mi ruka na d-pad di su si prije brzinski birao iteme.
Grafićki je to zasad dosta dobro..stara amosfera je tu . Sviđa mi se što je dizajn menia ostao vjeran originalu.
- Uređivano
Centurion Da li igras Eso, da te pronadjem?
Prije sam igrao eso na ps4 pa i malo na ps5. A otkako sam otkazao ps plus, ne mogu ni eso igrati. Šupci iz sonyja nedaju da igraš ako nemaš ps plus.
Genesis cek..mogu promjenit da igram iz treceg lica?
Da, s R3 na konzoli mijenjaš iz first person u third. Ne znam koja je tipka na pc-u.
Bw, ja ću se sutra malo bolje uhvatiti igre, baš vuče na istraživanje. Ujutro se rano budim na posao, pa ne želim po cijeli dan biti ko zombi.
Edit: na steamu već preko 150k igrača. I to unatoč tome što je igra dostupna i na gamepassu.
Jel igra ko na konzoli? Kakve su psrformance?
- Uređivano
escoban Jel igra ko na konzoli? Kakve su psrformance?
Ja sam sinoć odigrao nekih sat vremena na base ps5, i mogu reći da su performanse zasad dost stabilne. Tu i tamo zna malo zaštucati u otvorenom svijetu, ali ništa strašno. Po osjećaju, rekao bih da padne na nekih 50fps.
Treba se čekati digital foundry za detaljnu analizu.
- Uređivano
Ja ću za sada samo isprobati putem PC Game Passa, no moram još završiti neke druge igre prije. Javim dojmove kada krenem s time.