Ovim putem zahvaljujem flipperu na kodu. Igrao sam betu i razočaran sam, osim kustomizacije i zvuka mi je sve meh. Priča je tipičan američki kliše i već vidjeno sto puta. Gameplay užasan, dosadan čak mi je bolji u Rivalsu. Grafika na momente lijepa ali ništa spektakularno. Driveclub i FH2 su miljama ispred. Ovo je neki pokušaj open world Undergrounda ali nije ni blizu tom legendarnom NFS-u. Šteta, godinu stariji Forza Horizon 2 ostaje kralj open world racing igara i bolja igra u svakom pogledu od ovog pokušaja reboota nekad legendarnog serijala.
Btw. Pozdrav raji sa foruma :)
Prvo šta primjetiš u ovoj igri je grafika nevjerojatno.
Igrao sada nekih sat vremena i igra je odlična.
Sviđaju mi se kako su izveli cut scene sa pravim glumcima i sve to ukomponirali baš je nešto novo i osvježavajuće.
Customizacija vrhunska.
Zvukovi auta vrhunski također.
100 ljudi, 100 čudi, jel :)
Nisam imao prilike igrati betu, no Rivals mi je bio skroz ok (jedino su kudikamo previše silovali kišu jer ono, napravili su dobre efekte kiše, lol).
Što se tiče priče, uvijek mi je najjače kada netko očekuje od Need For Speeda Planescape Torment. Normalno da će biti američki kliše, nije da sada mogu za takav žanr raditi ne znam što.
Osobno doduše preferiram racing igre bez ikakve priče kako je to nekad bilo, al' ako gluma nije očajna, može to biti ok dodatak.