Forza Football, brutalno dobra aplikacija za ljubitelje nogometa. Možete pratiti omiljene momčadi, naravno dobivate obavijesti o sastavima, golovima...sadrži i video highlightse i jos hrpu stvari.
Korisne mobilne aplikacije
Ma ne želim te dječje, treba mi prava jer moja nema nikakvih opcija.Ako ti mobitel podržava, Manual Camera. Ja bih samo to koristio da mogu. Inače ni s jednom Android kamera aplikacijom nisam potpuno zadovoljan, no ovih par je ok i ima dovoljno funkcija:
Cameringo Lite (ekspozicija, saturacija, temperatura, kontrast, različiti modovi snimanja, uključujući i incognito te hrpu filtera)
Cinema FV-5 Lite (Lite verzija snima samo do 1280x720, ekspozicija, ISO, white balance itd. Različiti gridovi za bolje kadriranje, dobra je za snimanje videa, ali ne i lite verzija)
ProCapture Free (opet, besplatna verzija, puno opcija ali nažalost ima i svojih ograničenja)
VSCO (skoro pa i nema opcija snimanja, ali je možda i najbolja za post, tako da je dobro imati pa ubaciti fotke iz galerije za uređivanje, uključuje i sharing mrežu)
Osobno čak najčešće koristim najobičniju default aplikaciju jer ionako nemam puno mogućnosti, a ekspozicija i WB obično uvijek budu ispravni, više koristim VSCO ako mi se ne da ići u Photoshop). No ponavljam, ako imaš mogućnost, Manual Camera definitivno, mislim da bi ju svi novi Nexusi trebali podržavati.
Forza Football, brutalno dobra aplikacija za ljubitelje nogometa. Možete pratiti omiljene momčadi, naravno dobivate obavijesti o sastavima, golovima...sadrži i video highlightse i jos hrpu stvari.Tu i ja koristim. Prvo sam koristio standardni LiveScore ali onda sam otkrio to. Odlicno mi je sto odmah vidim sastave,statistiku,ozlijedene igrace,golove itd...
Manual Camera i Camera FV-5. Osobno sam ih koristio na Marshmallow i nema boljih od njih!
Preporučam aplikaciju pod imenom "AutoMate" ukoliko imate viška tablet za staviti u auto. Aplikacija simulira Android Auto koji se pojavljuje u sve većem broju automobila kao rješenje za multimediju i navigaciju. Inicijalno sam mislio modificirati homescreen s različitim widgetima, no ova aplikacija je puno bolje rješenje. Besplatna verzija ima hrpu opcija koje su sasvim dovoljne. Za nešto naprednije opcije treba uzeti premium (2.80$), ali vrijedi svakog centa jer otključava opciju da se aplikacija pali čim se upali tablet. Aplikacija ima dobro dizajnirano i intuitivno sučelje i sve se odvija in-app, od glazbe do navigacije što je jako praktično. Dobio sam onaj Alcatel Pixi za produženje ugovora s Bnetom pa sam odlučio postaviti u auto. Kupio sam nosač za tablet koji se jednim potezom skida tako da ne gubim vrijeme na montiranje i demontažu jer inače ne bi imao volje konstantno to postavljati radi kraćih relacija (koje čine 80% moje vožnje). Nisam ju puno koristio, skinuo sam tek prije nekoliko sati, ali unatoč tome što tablet nije iz vrha ponude radi normalno bez rušenja ili štekanja.
Nedavno sam otkrio Puffin browser, nesto daleko najbolje za one koji zele gledati tekme preko mobitela, a Chrome ne podrzava flash.
Svaki stream radi kako spada, reklame se daju iskljuciti, a kada se isto pokusa preko Chromea otvara se 20 tabova sa reklamama, virusima i ostalim sranjima, a stream na kraju uopce ne radi.
Tako da ako netko zeli koristiti streamove, Puffin browser apsolutna preporuka.
Prijatelj mi je danas pricao o nekoj aplikaciji Kodi.
Navodno ima bezbroj filmova i serija u HD-u s hrvatskim titlovima.
Jel koristi netko to?
Prijatelj mi je danas pricao o nekoj aplikaciji Kodi.KODI se koristi najvise na smart TV-ovima ili sa Raspberry Pi no moze se i na mobilnim uredajima instalirati samo sto je malo zeznuto, ali istina - ima masu serija i filmova samo treba sve to nastelati.
Jel koristi netko to?
Inace za one koje mrze facebook i messenger aplikaciju kao ja imate Swipe for Facebook Pro koji ima u sebe integrirano sve kao sto je facebook imao prije, dakle nema vise potrebe za dvije aplikacije koje istodobno cuclaju baterije :)
Ja koristim Kodi.Gledam televiziju uzivo,livestreamove,filmove i serije sa titlovima.Sve se to namjesti u pol sata.
Nabavio sam tablet pa mi je to preporucio.Prijatelj mi je danas pricao o nekoj aplikaciji Kodi.KODI se koristi najvise na smart TV-ovima ili sa Raspberry Pi no moze se i na mobilnim uredajima instalirati samo sto je malo zeznuto, ali istina - ima masu serija i filmova samo treba sve to nastelati.
Jel koristi netko to?
Inace za one koje mrze facebook i messenger aplikaciju kao ja imate Swipe for Facebook Pro koji ima u sebe integrirano sve kao sto je facebook imao prije, dakle nema vise potrebe za dvije aplikacije koje istodobno cuclaju baterije :)
On bi mi sve nastimao, rekao je da mu treba 20 min..
Probat cu svakako, hvala.
Ja imam Kodi na Android Boxu i odličan je. Skines Addonove koje želiš,poput Exodusa za filmove i serije i deri koliko ti srce poželi.
[deleted]
https://play.google.com/store/apps/details?id=tk.alanford.app
Živio rođak
Za sve Fordovce i za svaki tablet koji skuplja prašinu na polici.
Skinio ima par dana, predobro. )
Ne vjerujem :))))
Naklon do poda
Baš instalirao prije tjedan-dva. Prvo sam mislio da je neki scam doduše. Doduše imam na nekom CD-u nekih stotinjak početnih brojeva AF-a, ali nikad nisam imao naviku čitati na kompu strip. Ovo će sigurno bolje poslužiti za pauze na WC-u.: p Nadam se sličnim aplikacijama za primjerice Zagora, Bleka i ostale stripove iz mladosti, ako već nisu problem autorska prava.
Nema za ios?
jel zna tko kako djeliti gogle racun to jest samo aplikacije koje su kupljene putem google playa, da se koristi na drugom mobitelu koji vec ima svoj gogle racun ? Kao neki host da ne dolaze mailovi vec samo aplikacije.... znam da je postojala neka opcija ali nemogu se sjetiti kako sam to bio radio.
Hvala
ps3dog
Dodaj na phone taj račun koji djeliš, i kada trebaš poskidati aplikacije smo se prešaltaš, tako sam ja uvijek radio :)
ps3doghvala, da podjelio sam ali mi svi mailovi i dalje dolaze na oba telefona,bez obzira sta sam iskljucio sink....
Dodaj na phone taj račun koji djeliš, i kada trebaš poskidati aplikacije smo se prešaltaš, tako sam ja uvijek radio :)