Ma ne želim te dječje, treba mi prava jer moja nema nikakvih opcija.
Ako ti mobitel podržava, Manual Camera. Ja bih samo to koristio da mogu. Inače ni s jednom Android kamera aplikacijom nisam potpuno zadovoljan, no ovih par je ok i ima dovoljno funkcija:
Cameringo Lite (ekspozicija, saturacija, temperatura, kontrast, različiti modovi snimanja, uključujući i incognito te hrpu filtera)
Cinema FV-5 Lite (Lite verzija snima samo do 1280x720, ekspozicija, ISO, white balance itd. Različiti gridovi za bolje kadriranje, dobra je za snimanje videa, ali ne i lite verzija)
ProCapture Free (opet, besplatna verzija, puno opcija ali nažalost ima i svojih ograničenja)
VSCO (skoro pa i nema opcija snimanja, ali je možda i najbolja za post, tako da je dobro imati pa ubaciti fotke iz galerije za uređivanje, uključuje i sharing mrežu)
Osobno čak najčešće koristim najobičniju default aplikaciju jer ionako nemam puno mogućnosti, a ekspozicija i WB obično uvijek budu ispravni, više koristim VSCO ako mi se ne da ići u Photoshop). No ponavljam, ako imaš mogućnost, Manual Camera definitivno, mislim da bi ju svi novi Nexusi trebali podržavati.