X-plore
File manager. Tko na PC-u upotrebljava Total Commander, ovo ce mu se sigurno svidjeti.
Ima hrpu mogucnosti koje jos nisam isprobao, a za neke niti ne znam cemu sluze.
AppLock
Korisno za zakljucavanje aplikacija, da ih tko (klinci) slucajno ne obrise. Korisno i za skrivanje skakljivih slika/filmova.
AppLock can lock SMS, Contacts, Gmail, Facebook, Gallery, Market, Settings, Calls and any app you choose, with abundant options, protecting your privacy.
SMS Parking
Samo za Hrvatsku.
HAK
Bolje ju imat, pa ne koristiti. Nego je nemat, kad zatreba. :
Comics
Citanje, kupovanje stripova. Ima ih dosta free, te se mijenja ponuda nakon nekog vremena.
SolCalendar
Mocan kalendar krcat opcijama i mogucnostima.
inSSIDer
Korisno, ako ste u zgradi, pa zelite provjeriti na kojim kanalima susjedi imaju WiFi.
Onda se vi pomaknete na drugi kanal.
Vidim da je na storeu neki od 10$. Ocito imam neku stariju free verziju.
Appy Gamer
Gaming novosti.
APK Manager
Odlicna stvarcica, ako vam PlayStore stvara probleme. Ako zelite "spakirati" neku svoju aplikaciju i poslati frendu i sl.
TVShow Time
To su preporucili ovdje u temi o serijama. Odlicna aplikacija za evidenciju serija koje pratite ili zelite pogledati, a da vam ne nestanu s radara. A ima i zgodnu statistiku koliko ste vremena izgubili gledajuci serije :
System app remover
Mob mora biti rootan. Micanje sveg smeca koje vam je doslo predinstalirano na mob bez muke.
SHAREit
Connect friends without external Wi-Fi or cellular data network.
Ovo sam skinuo da lakse prebacujem podatke izmedu PC-a i moba, ali nisam ga jos stigao isprobati. A nisam niti isprobao prebacivanje izmedu 2 moba.
QuickPic Gallery
Dobar preglednik/manager za baratanje s slikama i galerijama.
Fast, lightweight, modern, QuickPic is the best alternative album/gallery app for all your beloved photos, which can replace the stock Gallery app!
It is so small with only 1MB size, less than 10% of other gallery apps, but more powerful than the others.
To je vise manje sve od zanimljivijih aplikacija sto imam. Ostalo je sve standardno za socijalnu komunikaciju.
Od igara pretezno kartaske igre. Bela, Lora, Tablic, Ascension (morao pobrisat, jer mi je trebalo mjesta za Hearthstone), Urban Rivals, Cards and Castles.
Nesto logickih. Unroll Me, Chess Free, Dominoes, Dr. Gomoku, Sudoku Free, Cubis.
Ali najvise se igra Hearthstone i Top Eleven (nogometno managerska).