• [deleted]

Da vam budem iskren neda mi se pretraživat po Play Store-u pa otvaram temu u kojoj ćete sa nama podjelit koje aplikacije koristite u svakodnevnom životi .
Isto tako bilo bi poželjan kratak opis iste i link ako vam se da.

Primjer.
ENTER ZG
Meni najdraža radio stanica i općenito korisna za sve ljubitelje elektronske glazbe,

LINK

MyStuff2 PRO, odlična aplikacija koja je zapravo baza podataka s beskonačnim mogućnostima. Ali mislim da ima samo za iOS, nisam siguran.

SwiftKey Keyboard, nadomjestak za default Android tipkovnicu, da nema nje ja ne bi znao niti mogao tipkati na tač telefonu. Pametno predviđa riječi, ispravlja gramatiku (cura je alergična na gramatičke pogreške pa mi to spašava glavu).

HERE
Rijeć je o besplatnoj aplikaciji za GPS. Dostupno za Android, od nokia inaće.
Skinete mapu hrvatske, možda trebate net da se spojite i onda vas offline navodi pomoću GPS-a.
Besplatna aplikacija

PhotoMath
Slikate matematički zadatak s kamerom, aplikacija da rezultat i postupak.

SwiftKey Keyboard, nadomjestak za default Android tipkovnicu, da nema nje ja ne bi znao niti mogao tipkati na tač telefonu. Pametno predviđa riječi, ispravlja gramatiku (cura je alergična na gramatičke pogreške pa mi to spašava glavu).
Ja ispravljanje gramatike isključujem na svakoj tipkovnici koju koristim. Previše robotizirano mi to izgleda a i najćešće koristim neke slengove pa mi to krivo ispravlja.

SwiftKey imam na iPhonu i dobra je tipkovnica,makar su sve 3rd party tipkovnice na iOS-u očajne,ali to svaljujem na Apple i iOS. Fora mi je ono swypeanje slova pa samo slaže riječi,još kad joj napunim dictionary to ispadne super.

Ova ući riječi pa nije problem. Ja sam neke izraze u svim padežima stavio i odmah ih poslije prepozna.

Tablet.Keyboard Pro za Android.

Must za sve koji dosta pisu na tabletu. Razdvoji tipkovnicu na dva dijela u dva donja ruba ekrana, tako da se moze pisati lagano i sve je na dohvat palceva.

Ova ući riječi pa nije problem. Ja sam neke izraze u svim padežima stavio i odmah ih poslije prepozna.
To mi je i super kod nje,to kaj uči kaj pišeš,čak i možeš stavit da ti povuče riječi sa Facebooka,Gmaila,itd..

Download

Aplikacija koja vam dopušta da skidate videe na svoj mobitel i kasnije ih gledate/slušate bez potrebe korištenja interneta. Ja je imam na iOS-u, a ne znam dali postoji i za android.
Jedino mi je problem taj što ne mogu skidat sa YT-a, zbog njihovih zaštita... frend koji ima stariji iOS može i preko YT-a skidat, a ja koji sam na iOS-u 7. nešto ne mogu. Tako da ove manje poznate pjesme je teško nać.
Aplikacija dobro dođe za korisnike iPhone-a da ne morate stalno skidat pjesme na komp i prebacivat.

Ako tko zna koju sličnu aplikaciju slobodno predložite ili ako ste upoznati s ovom aplikacijom i ako netko zna koje stranice podržava bio bi mu zahvalan da napiše ovdje.

FVD - free video downloader

Ne znam jel ga ima za iOS, al mozes skinut sve sto oces, sa koje god stranice.

Jailbreakaj mob ako već nisi. Imaš brdo aplikacija na cydia.

Jailbreakaj mob ako već nisi. Imaš brdo aplikacija na cydia.
Neda mi se... imo sam ga prije jailbreakanog pa ga updateo, a sad mi se neda to radit zbog jedne aplikacije. Dobro mi je i ovako. :)

mjesec kasnije

Sad si skinuo ovaj Fallout: Shelter. Super igra mi se cini, ali sam zasad samo Tutorial i nesto malo presao. Svakako isprobajte.

mjesec kasnije

X-plore
File manager. Tko na PC-u upotrebljava Total Commander, ovo ce mu se sigurno svidjeti.
Ima hrpu mogucnosti koje jos nisam isprobao, a za neke niti ne znam cemu sluze.

AppLock
Korisno za zakljucavanje aplikacija, da ih tko (klinci) slucajno ne obrise. Korisno i za skrivanje skakljivih slika/filmova.
AppLock can lock SMS, Contacts, Gmail, Facebook, Gallery, Market, Settings, Calls and any app you choose, with abundant options, protecting your privacy.

SMS Parking
Samo za Hrvatsku.

HAK
Bolje ju imat, pa ne koristiti. Nego je nemat, kad zatreba.  :

Comics
Citanje, kupovanje stripova. Ima ih dosta free, te se mijenja ponuda nakon nekog vremena.

SolCalendar
Mocan kalendar krcat opcijama i mogucnostima.

inSSIDer
Korisno, ako ste u zgradi, pa zelite provjeriti na kojim kanalima susjedi imaju WiFi.
Onda se vi pomaknete na drugi kanal.
Vidim da je na storeu neki od 10$. Ocito imam neku stariju free verziju. 

Appy Gamer
Gaming novosti.

APK Manager
Odlicna stvarcica, ako vam PlayStore stvara probleme. Ako zelite "spakirati" neku svoju aplikaciju i poslati frendu i sl.

TVShow Time
To su preporucili ovdje u temi o serijama. Odlicna aplikacija za evidenciju serija koje pratite ili zelite pogledati, a da vam ne nestanu s radara. A ima i zgodnu statistiku koliko ste vremena izgubili gledajuci serije :

System app remover
Mob mora biti rootan. Micanje sveg smeca koje vam je doslo predinstalirano na mob bez muke.

SHAREit
Connect friends without external Wi-Fi or cellular data network.
Ovo sam skinuo da lakse prebacujem podatke izmedu PC-a i moba, ali nisam ga jos stigao isprobati. A nisam niti isprobao prebacivanje izmedu 2 moba.

QuickPic Gallery
Dobar preglednik/manager za baratanje s slikama i galerijama.
Fast, lightweight, modern, QuickPic is the best alternative album/gallery app for all your beloved photos, which can replace the stock Gallery app!
It is so small with only 1MB size, less than 10% of other gallery apps, but more powerful than the others.

To je vise manje sve od zanimljivijih aplikacija sto imam. Ostalo je sve standardno za socijalnu komunikaciju.
Od igara pretezno kartaske igre. Bela, Lora, Tablic, Ascension (morao pobrisat, jer mi je trebalo mjesta za Hearthstone), Urban Rivals, Cards and Castles.
Nesto logickih. Unroll Me, Chess Free, Dominoes, Dr. Gomoku, Sudoku Free, Cubis.

Ali najvise se igra Hearthstone i Top Eleven (nogometno managerska).

mjesec kasnije

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twofours.surespot

Namjeravas se bacit u ISIL pa ti treba takva app?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

4 mjeseci kasnije

Aplikacija za kameru? Može se i plaćati.

Aplikacija za kameru? Može se i plaćati.
Retrica.
Osobno ne koristim , ali vidim da sva današnja djeca to imaju instalirano na mobovima

Ma ne želim te dječje, treba mi prava jer moja nema nikakvih opcija.