• [deleted]

Tema za hvaljenje sa svim vrstama TV-a  i monitora.
Ovog časa imam ova dva TV-a

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=48PFS6719/12 - Moj i samo moj - za igranje itd.

http://www.grundig.de/en/all-tvs/vision-5/model-5324/32-vle-5324-bg/ Od malog samo za crtiće i ženi za gledanje Turaka 

Ovaj Philips ima malo preveliku dijagonalu s obzirom na veličinu sobe ali koga briga kad upališ recimo Big Bang Theory i imaš osjećaj da si u sobi sa Sheldonom 
Ovaj Ambilight mi nije niš posebno kao ni SMART tv opcija.
Ambilight ponekad stvarno zna smetat a sve u kući je više/manje SMART pa telka ne mora biti.

Isti TV, samo 8" manji.

Kupio ga impluzivno kad sam nabavio TLOU za PS4, rekao sam sebi - necu tu igretinu igrat na nekom 23" monitoru

Inace odlican TV. Mislim da i dalje nema ravnog Sony-u po kvaliteti televizora. A vec neko vrijeme su jako konkurentni i cijenom. Kao sto kaze kolega Tzereen u temi o mobitelima, da samo mogu ulozit vise u marketing, nebi bili u tolikim problemima..

LG32LS5600 :)

i monitor Samsung S19C150 :)

Isti TV, samo 8" manji.

Kupio ga impluzivno kad sam nabavio TLOU za PS4, rekao sam sebi - necu tu igretinu igrat na nekom 23" monitoru

Inace odlican TV. Mislim da i dalje nema ravnog Sony-u po kvaliteti televizora. A vec neko vrijeme su jako konkurentni i cijenom. Kao sto kaze kolega Tzereen u temi o mobitelima, da samo mogu ulozit vise u marketing, nebi bili u tolikim problemima..
Slažem se. Što se tiče kvalitete nema boljih televizija a za gaming ovo je top model možda i najbolji 2D model na tržištu prošle godine. Ja sam ga platio poprilično jeftino 1500 KM (5789.52 Kuna) i prezadovoljan sam.

Imam neki jeftilen Grunding 32''. Kupio sam ga još kad sam imao PS3 i TV je solidan ali volio bih neku renomiraniju marku. Čisto zbog Game Modea kojeg ovaj nema,bolje slike (to mi toliko ne smeta),ali ponajviše zbog velikog backlight bleeda kojeg ovaj TV ima. Jedan OLED bi mi sjeo ko budali šamar,nemora čak niti biti veći od ovog.

Imam neki jeftilen Grunding 32''. Kupio sam ga još kad sam imao PS3 i TV je solidan ali volio bih neku renomiraniju marku.
Same here. Moj je star 4 godine i fkt vrišti da kupim novi. Škicam Amazonove akcije, počeli su opet slati velike TV u HR. Trenutno pikiram Panasonic TX-50A400B, djeluje solidno, dođe sa transportom oko 4000kn i taman je velik koliko želim.

Imam neki jeftilen Grunding 32''. Kupio sam ga još kad sam imao PS3 i TV je solidan ali volio bih neku renomiraniju marku.
Same here. Moj je star 4 godine i fkt vrišti da kupim novi. Škicam Amazonove akcije, počeli su opet slati velike TV u HR. Trenutno pikiram Panasonic TX-50A400B, djeluje solidno, dođe sa transportom oko 4000kn i taman je velik koliko želim.
Neznam bas za tv sa amazona.
Nedavno sam imao problema sa posiljkom sa amazona tako da se nikako nebi kockao sa većom kupnjom.

Moj lepotan za igranje - Sony HX850

PS2, imaš istu telku ko ja !!
Najbolja telka na svijetu I najljepša :)

46? 55?

Tzereen

PS2, imaš istu telku ko ja !!
Najbolja telka na svijetu I najljepša :)

46? 55?
Najmanji - 40. Al meni dovoljno za nekih 2 metra udaljenosti. A nije bilo većih dijagonala kad sem ga kupoval. Ovaj je ostal poslednji jer je bil na rasprodaji prije 2 godine, a dolazili su modeli za 2014. Pretpostavljam da si dobil dvoje 3D naočale ( one najkvalitetnije od titana, a samo jedne su preko 100 funti ) + paket Bond filmova il BD player, ke si već biral ( ja Bond filmove ).

eh i ja se pocastio novom telkom http://www.philips.hr/c-p/55PFS8209_12/8200-series-izuzetno-tanki-fhd-tv-sa-sustavom-androidtm-te-tehnologijama-ambilight-s-4-strane-i-perfect-pixel-hd

Inace ekipi koja ce kupovati tv, vjerujte mi netreba vam android , skype,kontrola pokretom, wifi ,smart tv itd..itd, doslovno bacanje para.

Philipsov pun pogodak meni  naravno je ambilight, upravo amby je donio krajnju odluku za kupnju, definitivno za par godina kada philips bude putem svijetla prenosio sliku/sjenu na zid, must have.

Druga telka za igranje je sonyeva 42kdl neznam napamet vise ni broj,sony treba definitivno pohvaliti po trajnosti i kvaliteti.

Moji ljubimci:

Telka Sony 55" HX750

Pc glavni i pomocni monitor
LG IPS277 - 27"

LG IPS235 - 23"

PS2MASTER

Najmanji - 40. Al meni dovoljno za nekih 2 metra udaljenosti. A nije bilo većih dijagonala kad sem ga kupoval. Ovaj je ostal poslednji jer je bil na rasprodaji prije 2 godine, a dolazili su modeli za 2014. Pretpostavljam da si dobil dvoje 3D naočale ( one najkvalitetnije od titana, a samo jedne su preko 100 funti ) + paket Bond filmova il BD player, ke si već biral ( ja Bond filmove ).
Yup. Naočale su fantastične. Punjive, lagane, čak i odlično izgledaju za razliku od svih ostalih naočala takvog tipa. Nebi bile loše ni za hodat gradom .
I James Bond set, da. To čuvam ko zjenicu oka svoga I super mi je bilo kaj je bila prazna rupa za idući film, pa sam kupio Skyfall i stavio ga unutra :)

Moj je 46". Fakat genijalna telka.

Jel su ovo zvucnici sa strane ili je to dio slike?

A to je istina. Nakon što sam odrastao godinama na 25-26" telki, mislio sam da će mi ovaj 46" biti too much, ali nevjerojatno kako se brzo navikneš na to.

Mislim da bi nekih 65" bilo idealno :) Ako ne i 85"!!
Daj zamisli neki Bloodborne 2-3 na PS5 u 4K rezi...ubijte me odma :)

Da, to im je bio najjači model lani ak se ne varam. Možda čak i ove godine.
Zvučnici odma ukomponirani u telku, što nije loša stvar, budući da većina tih tankih telki ima katastrofa zvučnike. A ne kupuju svi dodatno kućno kino, dapače, vidim da većina uzima soundbarove sad, sve manje ljudi uzima baš 5.1 sustav.

Tzereen

Da, to im je bio najjači model lani ak se ne varam. Možda čak i ove godine.
Zvučnici odma ukomponirani u telku, što nije loša stvar, budući da većina tih tankih telki ima katastrofa zvučnike. A ne kupuju svi dodatno kućno kino, dapače, vidim da većina uzima soundbarove sad, sve manje ljudi uzima baš 5.1 sustav.
Mislim da im je ovo najjači model :

http://store.sony.com/84.6-diag-x950b-flagship-4k-ultra-hd-tv-zid27-XBR85X950B/cat-27-catid-XBR-4K-Ultra-HD-TVs?_t=pfm%3Dcategory